| GABYwow a întrebat:

Tocmai m-am mutat la matusa mea si un baiat de aici ma place. dar eu nu simt nimic pentru el. si o prietena de la matusa mea mi-a zis ca baiatul care ma place... a zis ca vrea sa faca... cu mine. eu nu il plac si nu sunt pregatita pentru asta asa ca vreau parerea voastra

Răspuns Câştigător
| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Incearca sa il ignori si spune-i ca este pervers daca iti cere asa ceva. Daca nu merge spune-i matusii tale de acest baiat

6 răspunsuri:
| aleee a răspuns:

Il ignori nu il bagi in seama si stai departe de el! Daca tot continua sa se dea la tine spune-i ce ai aflat si gata!

| Gabriel_Catalin_1998 a răspuns:

Cati ani ai? Incearca sa fii respingatoare fata de el. Daca insista si continua spune-i ca intre voi nu este acea chimie. Sau ca nu veti fi niciodata impreuna pentru ca tu consideri ca nu va potriviti. ^.^

| Karakter1 a răspuns:

Trebuie sa te supui dorintelor lui, ca de nu el te va urmari si in cele mai umede cosmaruri ale tale! :X

| Alexakos a răspuns:

Si nu inteleg ce parere vrei? simplu. nu il bagi in seama si il ignori pur si simplu. sau macar un buna ziua si atat sa fi si tu doamna. daca sunteti prieteni atunci spune-i ca nu o sa aiba norocul acesta niciodata.

| GABYwow explică:

Raspunsul tau ana cosmina a fost cel mai bun si l-am declarat castigator

| neutrino a răspuns:

Daca vrea, o femeie stie mereu cum trebuie sa refuze.