Parerea mea este ca nu trebuie sa te schimbi pentru altii deoarece la randul lor ei nu se vor schimba pentru tine.Ramai asa cum esti si cu`i nu-i place.sa-si vada de viata lui ...Mult noroc...Si invata sa nu mai fii asa de confuza :*
Si care e problema ta?
Daca maine iti spune altul ca esti prea mica de inaltime sau ca nu ai ochi albastri,ce-o sa faci?
Am exagerat putin,doar ca sa te fac sa intelegi ca nu putem sa le fim tuturor pe plac!
Esti exact asa cum esti si cui ii place!
Vei intalni intr-o zi un baiat caruia ii vei parea perfecta,fii sigura!
Nu incerca sa devii alta,ramai originala,fii TU, nu te schimba de dragul nimanui, doar asa nu vei fi falsa niciodata!
Mult noroc!
Nu trebuie sa te schimbi pentru altii, daca intr-adevar vrei sa te schimbi trebuie sa o faci numai si numai pentru tine. Dar ca sa iti raspund la intrebarea ta. uite cateva sfaturi: incearca sa ai un limbaj corect, fara injuraturi/jigniri/batjocoriri, incearca sa nu faci greseli gramaticale ( cacofonii, pleonasme etc. ), sa ai o tinuta adecvata varstei tale si sa mergi cu gratie.
Pai macheza-te, ia-ti cizme cu tocul subtire, lasa-ti parul lung, si desfacut, poarta fuste, rochite fundita?
Feminina,la ce se refera? Ca il bati, sau ce? Si daca esti copilaroasa ce? Nu stiu cati ani ai, dar daca nu ai mai mult de 17 ai tot dreptul sa te comporti ca un copil, asa e varsta.
In primul rand, invata sa scrii corect. Restul tine de tine si de directia in care vantul seara dupa ora 6.
Vrei sa te schimbi? mai bine fi tu insuti! chiar cel mai bine. scandurica78@yahoo.ca, poate te pot ajuta cu ceva