anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai mi se incheie o relatie de 1 an jumatate, chiar daca nu considerati ca este mult, pentru mine aceasta perioada inseamna foarte mult, iar disperarea ma apasa ca nu voi mai putea intalnii o persoana ca ea, sunt o persoana cu un aspect fizic placut, dar foarte romantic si naiv, iar daca pana la ea imi era usor sa gasesc pe cineva.simt ca nu ma mai pot apropia de altcineva...
Sunt un prost romantic, sa daruiesti o floare in fiecare zi, sa iti trezesti persoana iubita cu o poezie, sa fi melancolic...sa te zbati din rasputeri pentru ea...ca totul sa se termine fara sa iti inchipui.
Cum te gasesc eu pe tine si unde?( cea care imi alina sufletul )

10 răspunsuri:
| ThePunisher a răspuns:

Omule, si eu am patit-o, si fiecare a patit-o la randul lui... E greu sa gasesti o fata care sa merite. Si eu sunt genul care dau totul intr-o relatie. Mi-am luat si eu tepe la viata mea, am suferit, am plans, am mers mai departe. Nu iti pierde speranta, ca niciodata nu stii de unde sare iepurele. Altadata fii mai retinut la inceputul relatiei, nu iti mai pune sufletul pe tava din prima, intai fii sigur ca persoana respectiva merita chestia asta, si in felul asta sunt sanse mai mici sa suferi mai tarziu. Mult succes si sa treci cu bine peste supararea asta >big grin

| RobertTmroo a răspuns:

Poti sa iti spun doar sa ramai exact asa cum esti tu, ai unele calitati care nu toata lumea le are, nu te schimba pentru nimic in lume, mai devreme sau mai tarziu vei gasi o persoana care sa te aprecieze si care sa te iubeasca precum meriti.
Dupa o despartire e normal sa te simti asa cum te simti tu acum, cu un gol mare in suflet, fara speranta, pierdut,..., dar sa stii ca timpul le vindeca pe toate, ai mai multa incredere in tine, ocupati timpul cu tot felul de activitati, iesi in oras la o plimbare, socializeaza cu prietenii, si asta te va ajuta sa treci mai repede peste acest moment, cel mai mult ar trebui sa te motiveze si speranta ca pe viitor vei intalni o alta fata care o sa te iubeasca precum poti iubi si tu, asa ca pana atunci adunati puterile, vointa si incearca sa te "vindeci" cat mai repede ca sa fi pregatit sa poti iubi din nou... happy.
Multa bafta si o sa fie bine, ai sa vezi happy!

| AdinaCrissa a răspuns:

Buna.
Imi pare foarte rau pentru tine. Se vede doar din cateva randuri ca esti un baiat deosebit, cum multe fete si-ar dori.
Chiar stau si ma gandesc ca am o multime de prietene care au niste iubiti...straight face Le insala, le lovesc, le spun vorbe urate...si ghici ce? Tot ele plang ca disperatele si nu le lasa inima sa se desparda de needucatii aceia.
Si tu...care ai asa un suflet bun si ai atatea calitati...
Dar lasa ca sunt sigura ca vei gasi o fata care sa aprecieze toate aceste calitati ale tale si nu te va dezamagi.
Va veni cand te vei astepta mai putin!
Dar cati ani ai? Depinde si de varsta. Mai sunt si copilasi de astia de 15, 16 ani care vor o relatie serioasa. Dar majoritatea fetelor de varsta asta nu stiu ce inseamna ce e iubirea, si cum trebuie ea pretuita...
Te-am pupat!kiss Bafta!
Si daca mai vrei sa vorbim, contacteaza-ma pe privat.
P.S. Si eu sunt foarte romanticablushing

| AnnaMaria a răspuns:

Wow...prietena ta chiar nu realizeaza ce pierde.sincer

| Annd a răspuns:

Omule,asa sunt unii oameni.II doare in cot de sacrifiicile tale. Nu le pasa cate faci pentru ei,pentru aceasta dragoste.
Esti un baiat mai special,dupa cum te-ai descris. Este de apreciat ceea ce ai facut pentru ea,pacat este insa de faptul ca ea nu a putut vedea cat de mult o iubesti si apreciezi.
eu trec de asemenea printr-o situatie nasoala. am impresia uneori ca decat eu sunt in aceasta relatie, am ajuns sa iau calmante (usoare) si ce, crezi ca-i pasa lui?happy in fine.
Mult succes in viata si capu sus! fi tare! Meriti ceva mai bunwinking

| MamaOmida69 a răspuns:

Buna! Pai parerea mea e ca fete ca ele mai sunt. nu trebuie sa te inchizi in tine si sa fii deprimat. Spre exemplu si eu sunt super romantica si chiar mi-ar place sa am un prieten asa ca tine. foarte atent si dulce.winking si nu sunt eu singura care cauta asa ceva crede`ma. In primul rand nu te descuraja si nu`ti pierde speranta. da 1 an e ceva timp. dar asta e! Nu a fost sa fie! Nu poti da timpul inapoi. Capul sus si mergi inainte big grin >big grin

| MamaOmida69 a răspuns:

Capul sus si treci peste! Chiar daca e greu! Fii puternic!winking

| SufletBunDarDegeaba a răspuns:

Toata viata mea m-am purtat frumos, si chiar daca am avut succes la fete.niciodata nu mi-au placut fetele care se lasa usor, si intotdeauna am fost un melancolic romantic, calm, pasional...dar ma gandesc ca atunci cand le ai pe toate fara sa faci nici un efort.nu iti mai place, pentru mine era de ajuns sa existe si sa fie a mea...of

| SufletBunDarDegeaba a răspuns:

Va multumesc mult...e atat de greu

| Noname_4058 a răspuns:

Nu stiu eu zic ca ar trebui sa tii capul drept sa mergi inaiinte si sa treci mai departe...mi se pare ca ti-ai pierdut increderea de sine ceea ce nu e ft bine ...ieshi cu baietii. incearca sa vb cu cel mai bun cea mai buna pr a ta\al tau cerei parerea sigur iti va spune la fel doar ca te va ajuta sa gasesti multe alte pers de care sa te indragostesti, nu e ultima fata de pe pamant sunt o gramada care asteapta sa fie iubite si alintate de unul ca tine vezi ce faci trece asa e cu dragostea:-)Mult succes!

Întrebări similare