| Dudyy a întrebat:

Tocmai s-a despartit prietena mea de minecrying. Stie cineva ceva sa ridice moralul crying?

Răspuns Câştigător
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Nu mai fi supărat gasesti tu alta lumea e plina de femei și dacă s-a despartit nu te merita.
- cel mai bine te duci în oraș cu prieteni la un suc la o bere distreaza-te ca sa uiți la mine a mers ocupați timpul cu ceva ce iți place ție ca sa treacă timpul mai repede ca cu timpul vei uita sau uita-te la un film de comedie sa iți ridice moralul și sa uiți de despărțire e mai rău sa stai singur și sa-ți plângi de mila sa fi supărat face ca despărțirea sa fie mult mai dureroasa. Mult succes sper ca te-am ajutat.

40 răspunsuri:
| AlxMihai a răspuns (pentru Maya2014):

Daca mai scriem mult pe aici cred ca vom face un roman laughing), cat despre ce ai scris mai sus nu ai formulat bine raspunsul pentru ca ai zis ca ai avut parte de multi idioti, deci cum o puteam lua ori ca ai fost cu ei ori ca i-ai avut prieteni ori ca nu stiu laughing) oricum bravo tie ca ai capul pe umeri daca ar fi mai multe ca tine cu siguranta nu s-ar mai face copii la varsta de 12-14 ani si s-ar incepe viata sexuala la varsta de 10-15 ani laughing) asta e ce vrei sa facem traim intr-o lume in care trebuie sa evoluam numai ca in unele parti nu prea evoluam bine laughing) salut si numai bine sper sa te tina relatia cu Fat Frumos pe care l-ai gasitwinking

| Maya2014 a răspuns (pentru AlxMihai):

Adica au vrut sa fie cu mine, dar eu am vrut mai intai sa-i cunosc, intelegi?
Multumesc frumos pentru urare.^^Si eu sper sa gasesti o fata care sa merite.
Cat despre roman, nu ar fi tocmai gresit.Il scriem, il editam si il publicam. Putem face bani frumosi :-> laughing

| AlxMihai a răspuns (pentru Maya2014):

Ooo da eu hai sa ii dam drumu laughing deci ce mai putem scrie laughing), cat despre fata care sa merite a fost s-a dus si acum vine facultatea sa vedem ce om gasi pe acolo rolling on the floor

| Accero a răspuns (pentru AlxMihai):

laughing pun pariu ca nu, nu am stat o saptamana 2, vezi tu eu sunt un realist, si nici nu o sa stau vreodata. Spui ca nu te-ai imbatat niciodata sa nu mai sti de tine,poate,dar te-ai imbatat,si daca te imbeti inseamna ca nu mai sti nimic,deci si tu te contrzici singur.Tu sftuiesti baietii timizi sa aiba curaj,ceea ce e un lucru bun, dar hei, daca fata ii refuza e posibil sa fie atat de tare loviti mental, incat sa treaca luni poate ani pana sa mai vorbeasca cu o fata.Si nu m-am contrazis, i-am spus parere mea, nu sa faca tot felul de tampenii si nu sa se gadeasca daca a fost sau nu destul de bun pentru ea, daca citesti bine o sa observi ca am zis, stai 1-2 ore si te gandesti ca s-a despatit de tine din 1 din astea 2 motive
Si nu am spus ca trebuie sa iti plangi de mila, Nu ar fi o prostie, am zis tocmai invers, ca viata merge inainte.Si da am dat pe langa ce ai spus tu mai sus ca sa vezi si perspectiva mea. Acestea fiind spuse Probabil ca ai si tu dreptatea ta, iar iti garantez 100% ca eu nu beau alcol, si nu o sa beau vreodata, si nici nu o sa imi plang de milawinkingnu sunt ca altii, eu am zis ce ar putea sa faca sanatos nu ce as face eu laughing

| AlxMihai a răspuns (pentru Accero):

Ok daca bei putin sa stii ca nu strica in fine hai ca ne contrazicem degeaba pe aici laughing), app vei vedea ca vei bea si tu fara sa iti dai seama la vreo petrecere ceva laughing)

| Dudyy explică (pentru ChangeYourLife):

De la cine straight face?

| Accero a răspuns (pentru AlxMihai):

Nope,am mai fost si la petreceri si la nunti, dar nu ma voi atinge in viata mea de alcol

| Dudyy explică (pentru Painkeeper):

Sunt baiat bine. nu plang dupa curve! Eu plang numai dupa persoane care merita!

| ionutmrr a răspuns:

Sfatul meu e sa treci peste ..si sa gasesti dragostea la o alta fat da ca nu reusest exista posibilitatea sa te apuci sa bei, droguri, tigari.nu intelege gresit nu te apuca

| andreea11Secret a răspuns:

Fa-o geloasa cu alta!