| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Tot am vazut si auzit comentarii de genul: daca un baiat sta cu o fata mai mare de varsta (2-4 ani diferenta) inseamna ca ar fi mare gigolo ca a reusit asta; ca e 'baiat de baiat' ca a reusit sa stea cu una 'mai matura'.

Voi credeti la fel?!

Si oare o relatie cu o fata mai mare il va ajuta sa se maturizeze mai repede?!

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Salut. Prima mea relaţie a fost la 14 ani şi ceva cu o fată de 18.
Relaţia a ţinut un an şi 8 luni şi s-a terminat din cauza geografiei (s-a mutat mult prea departe de România).
E o porcărie asta cu "macho", "băiat de băiat", etc. etc.
Pe mine m-a ajutat în ceea ce priveşte experienţa sexuală, ea ştiind foarte bine ce face, eu neavând nici cea mai vagă idee.
În rest, în ceea ce priveşte maturizarea de alte feluri, nu m-a ajutat dar nici nu mi-a dăunat.
Nu consider o mare "chestie" că am fost cu o fată cu 4 ani mai mare ca mine. Aşa fost-a să fie şi a fost foarte bine.

| Flav a răspuns:

Nu. Conceptia asta era pe vremea liceului, cand toti colegii, tot ochiul popurului observa care s-a bagat cu care. Si, daca aveai o prietena c-un an mai mare, toti ramaneau cu gura punga:'' Ba, esti nebun? Te-ai bagat cu aia de-a 12? Mamma mia...esti tare frate, esti cool.''. Fal, fal, fal...
2-4 ani nu este o diferenta prea mare. Este prejudecata asta la noi cum ca, baiatul cam mereu ar trebui sa fie mai mare. Nu cred in faza ca fata se maturizeaza mai repede, asta depinde de la caz la caz. Dar, e acea aura de protectie pe care ti-o da atunci cand esti c-un baiat mai mare si nu una ce-ar duce la un echilibru al maturitatii cum se vorbeste.
Dar, cum adica ''daca un baiat sta cu o fata mai mare''? Sta de ochiul lumii, de trend, de plictiseala sau ce-i exprimarea asta? Esti c-o fata daca o iubesti, indiferent de varsta, vorbe sau culoarea ojei de la picior.

identitate
| identitate a răspuns:

Eu am inceput cu una cu 6 ani mai mare, a urmat una cu 4 ani mai mare, una cu 3 ani mai mare.Nu m-am cosiderat gigolo.Nu stiu daca te maturizezi mai repede, mai degraba as spune ca esti deja prea matur pentru varsta ta dar in acelasi timp ai in tine o doza de inocenta si nu stii mai multe lucruri.In acelasi timp, ele sunt un pic imature sau prea sensibile pentru o relatie cu un barbat mai mare decat ele, sau cel putin de aceeasi varsta.Si se simt in largul lor asa, fiind cele care "conduc". happy
Dupa primele 3 mai mari insa toate au fost mai mici, mult mai mici decat mine.De la 16 ani in sus deja le consider femei, dar nu merg niciodata mai jos de 18happy Era si un pic de imaturitate, pentru ca in momentul in care esti cu o femeie mai mare astepti sa se "prezinte" singura.Insa intr-un final am inteles ca un barbat trebuie sa o descopere. Poate totusi m-au maturizat relatiile cu femei mai mari...happy

| VodkaCoca a răspuns:

Da am vazut baieti care se lauda "ba sa vezi stau cu una mai mare cu 3-4 ani ca mine" si alalant ii zice "bravo frate" etc.
Parerea mea dragostea nu are varsta dar asta nu inseamna ca daca un baiat sta cu una mai mare ca ea vai doamne cine stie ce gigolo e laughing.
Veisorul meu avea 16 ani si statea cu una de 19, si iti spun si motivul din care se combinase cu ea fata avea masina ii facea toate voile laughing, au stat 4-5 luni impreuna dar dupa 2 luni asa nu se mai gandea ca sta cu ea ca are masina, infine cat a stat cu aia nu prea l'am vazut dar dupa stateam de vorba cu el altfel incepuse sa gandeasca altfel sa zicem ca se mai maturizase, si chiar el mi-a spus ca experienta care a avut-o cu fata aia la facut sa gandeasca altfel. tongue

| d33a_9154 a răspuns:

Stii ce degeaba fata e mai mare ca el daca nu e matura daca nu gandeste bine daca nu stie sa te poarte. si eu am stat cu unu mai mic ca mine nu e nici o diferenta, acum depinde si despre ce varsta este vorba ca eu atunci aveam 15 si el 14happy. nu totul se rezuma la varsta trebuie sa gasesti pe cineva cu un caracter puternic pe cineva care sa-ti fie alaturi si multe altele care ai sa le descoperi tu deacu inkolo ...toate la timpul lor... te pupic.bft

| cornculapte a răspuns:

Da, probabil o relatie cu o fata mai mare il va ajuta sa se maturizeze mai repede.
Cat despre comentariile de genul 'baiat de baiat' si 'mare gigolo' mi se par prostii. Sunt impreuna pentru ca se plac, nu pentru ca tipul e mare gigolo. Gigolo e ala care are multe femei (Hugh Hefnerlaughing), nu care are femei in varsta.
Daca 'a reusit sa stea cu una mai matura' inseamna ca nu e nici el foarte imatur. Dar atentie, daca e mai in varsta tipa, nu inseamna neaparat ca e si mai matura. Deci ori e el mai matur, ori e ea imatura.

| zzzuperman a răspuns:

Baiat de baiat=gay

cine o zis ca ii cool sa fii baiat de baiat? :O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii face mai maturi... o sa dau un exemplu. trebuia sa ma intalnesc cu un prieten (21 ani) si m`a sunat la un moment dat si mi-a spus : vezi ca vin si cu prietena mea de 26 de ani

nu stiu pentru ce trebuia sa precizeze asta... dar nu a fost un gest de maturitate din partea lui laughing