Buna, pai eu una sunt fata si nu sunt de parere ca baietii vor numai sex.Sexul este important intr-o oarecare masura atat pentru. femei cat si pentru.barbati si totusi nu putem generaliza.Pana la urma e ceva firesc si sunt multe femei care se gandesc mai mult la sex decat barbatii, depinde oricum de gandirea fiecaruia.
Unele fete sunt de parere ca baietii vor doar sex, poate pentru,. ca ei sunt mai directi si le cer fetelor si nu ele lor, de aceea au impresia ca ei doar asta urmaresc. E adevarat ca exista mult obsedati sexuali, dar nu numai baieti, ci si fete.
Eu una ce vreau?! Eu vreau multe, vreau o familie frumoasa, sa fiu sanatoasa, sa realizez ceva bun in viata, sa iubesc si sa fiu iubita.Deci...conteaza si sexul, nu neg asta, dar nu e pe primul loc, nu e o prioritate asa cum sunt sigura ca nici pentru.baieti e o prioritate pentru.ca sunt multe alte lucruri importante in viata.Fiecare cu mentalitatea lui.Asa cum unii baieti generalizeaza in legatura cu fetele, asa mai sunt si fete care au tendinta de e generaliza poate pentru.ca nu au intalnit un baiat care sa le arate contrariul.
Nu e mai simplu să nu le bagi în seamă pe alea care gândesc aşa?
Nu-s decât nişte superficiale, crede-mă că nu-s toate aşa!
Oricum, femeile sănătoase la cap sigur nu gândesc aşa ci doar mironosiţele!
Dar cine ti-a zis ca numai barbatii vor sex? asta e o porcarie.si noi femeile vrem la fel de mult sex ca si voi, numai ca noi nu prea recunoastem.aici e diferenta.
Bine a zis myrazvy, cred ca merita o fundita.
Si fetele vor sex, insa sa fim sinceri...sexul masculin depinde de sexul feminin. Adica, iti dau un ex:daca eu vreau acum sa fac sex, am cu cine, multi ar vrea sa mi-o traga macar o data. Dar tu ca baiat trebuie sa faci o laba{si nu, nu e vorba de tine}.
Sunt si fete care vor sex, insa le este teama sa nu cada drept curve/fraiere ca daca eu am duc acum la unu si-i zic ca vreau, dup-aia aud ca "iote'o mha si pe disperata aia...".
Nu judec pe nimeni, insa nu sunteti corecti frate!. Ne prostiti la maxim prin metode neortodoxe, ne prostiti ca ne iubiti, ca suntem vietile voatre si de fapt dupa ce ne ardeti o tura ne lasati a nimanui.{poate ca trebuia sa vorbesc la persoana a 2-a plural, sunt sigura ca asa trebuia s-o fac!}
Bafta.
Moama jeast a tear'' ce stil de vocabular sexy violent ai. Serios cred ca esti printre primele fete care mi-au dat fiori pana acumEsti zodia leu ha? din curiozitate, pura curiozitate."Am auzit ca leii isi exprima dragostea prin violenta".
Pai nu se vede...ca la ele nu se ridica nimic in pantaloniSi gandurile n'ai cum sa i le citesti. Eventual i se scoala parul'n cap, nimic mai mult
Pai stai ca expresia asta o intalnesti doar la pustoaice sub 17 ani. Doamnele si femeile tinere nu gandesc asa.
Romantism. O fata poate fi cucerita usor daca stii cum sa o iei. Sexul nu se cere: se castiga.
Ba frate baieti se gandesc la sex la in fiecare secunda, adica cand vezi o fata pe strada sa zicem "buna" te gandesti...la multe iar fetele tot asa doar ca ele sunt mai sensibile si nu prea se vede asa cum se vede la noi
Eu nu mai am aceeasi parere, chiar daca inainte poate si eu gandeam la fel. Dar iubitul meu mi. a aratat ca nu e chiar asa
Nu toate, decat majoritatea ca sa fie de inteles, si ca sa stie toti 'Doamnele' vor cum a spus myrazvy sex, bani, viata buna, sa nu cumva sa le jignesti ca ii iadu pe Pamant, daca te uiti mai stramb la ea gata 'divortam' daca te uiti la pantofii lu o fata mai 'buna' gata te.ai uitat dupa ea, te place, bine 'doamnelor'