| Alina09 a întrebat:

Tot cu aceiasi problema revin happy. m am saturat sa astept. uitati va la intrebari sa vedeti despre ce e vba. nu mai rezist asa, sa nu ne cautam unul pe altul. imi spune mereu ca are probleme, ca nu numai cu mine se poarta asa, ci cu toti. si altceva : i am spus mai demult ca vreau sa caut pe altcineva si am mai postat pe FB niste melodii care i au dat de inteles ca nu il mai vreau. si el de aia spune ca nu ma mai baga in seama. ba mai mult, veste cu fete care stie ca ma deranjeaza si eu cand ii spun ca ma doare ca face asta, imi spune ca asa crede el ca e cel mai bine, ca si eu i am spus ca, caut ce altcineva si nu suporta sa fie refuzat. eu nu il mai caut, ii las doar aplicatii si imi raspunde si vbim f putin, in schimb pe mess deloc. eu ce trebuie sa fac sa fie ca inainte, sa vbesca cu mine, sa fie la fel. fundita sigh

2 răspunsuri:
| alexandra21_3435 a răspuns:

Dar va iubiti? discutati o data pentru totdeuna, sa aveti o discutie serioasa si apoi sa va hotarati ce sa faceti. spune-i ca nu ai sa il astepti o viata, dupa chefurile lui.

| 123456 a răspuns:

Daca e vorba de fostul tau prieten spune-i ca vreti sa fie ca la inceput sa va impacati si promite-i ca nu se va mai intampla nimic si ca ar fi bine sa va vorbiti frumos unu la altu spune-i orice frumos tu sti mai bine cum sal convingi :d succes. funda happy