| FrozenloVe a întrebat:

Tot eu, am revenit;;]. Deci urmeaza sa ma itnalnesc cu baiatu` ala:-s. dar este o mare PROBLEMA!:-s. eu nu am incercat niciodata @ french kiss @ ( sarutul cu limba :-&.) cred ca este scarbos. adica nu am incercat. este greu. ce trebuie sa fac. ajutati-ma ca nu vreau sa gresesc..Ca nu [pot] sa evit lucrul acesta la nesfarsit. Help :-s :* dau fundaaaaaaaaa

Răspuns Câştigător
| Alice23 a răspuns:

DeeeeeCI!
nu trebuie sa fi exersat inainte
nu trebuie sa ai experienta, mai ales daca e prima oara
cati ani ai?
cand va intalniti vorbiti imbratisati-va, lasate purtata de val! ai sa vezi k nu trebuie sa stii sau sa ai experienta pentru a stii sa saruti. o sa afli pe moment cum e.
e ceva uimitor, de nedescris, e un moment superb...mai ales k la tine va fi primul sarut
deci concluzia e ca:
nu trebuie sa ai lectii, sa stii cum sa o faci, trebuie doar sa te lasi purtata de val si, ai sa "inveti" pe moment sa sarutiwinking
sper ca te-am ajutat

7 răspunsuri:
| NotToday a răspuns:

Cerculete cu limba... laughing

| ny098 a răspuns:

Pai,trebuie sa iubesti cu adevarat acel baiat si totul vine de la sine, nu trebuie sa stii te lasi dusa de el.

| mariamarybu a răspuns:

Ascultă-mă! NU poți să săruți un băiat în felul acesta doar pentru că nu ai mai făcut-o și trebuie să o faci! E ca și cum te-ai culca cu unu, deoarece rămâi singura fată de pe planetă virgină. Nu are nici un sens. În primul rând, sărutul cu limba este un sărut erotic. În al doilea rând, nu este deloc scârbos. Nu e ideea să-i bagi limba în gură. Asta vine pe parcurs. Vă deschideți din ce în ce mai mult gura, iar tu îți introduci limba la el în gură sau invers. Mă rog. Oricum, eu zic să te mai gândești. Ceea ce ai spus în întrebare lasă de dorit. Nu fă asta din motivul pe care ni l-ai sugerat. Nu este demn de o fată!

| Mandarina888 a răspuns:

Nu este scarbos...stai linistita! Trebuie sa te lasi dusa de val, sarutul vine de la sine... daca baiatul s-a mai sarutat nu este o rusine sa ii spui ca e primul tau sarut cu siguranta o sa fie mai tandru si mai intelegator, totul consta in sincronizare si bineinteles putina indemanare! O sa fie bine o sa vezi

| diia29 a răspuns:

Nu este scarbos deloc, pur si simplu fa'o!

| AriannaAri a răspuns:

Nu este deloc scarbos happy si nu este nevoie ca tu sa ai neaparat experienta. Nimeni nu se naste invatat, totul se invata pe parcurs. In cazul acesta, totul va veni de la sine, stai linistita. Si eu, la fel ca tine, am fost panicata pentru ca nu stiam ce sa fac dar cand a venit momentul, totul a venit de la sine happy. Stai linistita.
Bafta.

| sebysebyca a răspuns:

E scarbos, asa-i? te cred! dar presimt ca poimaine, te lauzi ce super e sexul oral...