| copilsingur a întrebat:

TOT EU AM REVENIT si imi cer scuze nu o luati ca a tare am doar 11 ani si vreau sa va spun ca mie in stare fleascha/erectie nu imi sta penisul decalotat va implore ajutati-ma

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Peste 10 ani,cand dezvoltarea ta ca baiat va fi completa,putem discuta despre problema ta,daca mai exista, ceea ce nu cred.
Acum este mult prea devreme.
Umple-ti mintea cu lucruri utile si nu te mai lasa influentat de anturaj, esti in perioada propice acumularilor mentale, ele te vor duce inainte in viata, nu curiozitatile tale despre un penis in dezvoltare.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In stare flasca (nu fleasca), penisul trebuie sa stea calotat. Se decaloteaza doar in erectie maxima, iar la 11 ani nu poti obtine erectie maxima. Deci n-ai nici o problema

| Bogdan1o a răspuns:

Daca e decalotat, pune mana si trage pielea inapoi pe el...
poate s-a decalotat din greseala, poate ai avut o erectie sau cum a stat in chiloti, asta nu inseaman ca ai o problema, sttai linistit ca esti super okwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si de ce spanacul papanasului ar trebui sa stea decalotat dupa parerea ta?

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Daca imi aduc aminte bine de la orele de biologie, hormonii sexuali suplineau hormonii de crestere. Asa ca prea multi hormoni sexuali (intelege activitate sexuala atat cu cineva cat si singur) presupune sa ramai scund.
Poate este bine sa mananci niste cereale si sa incepi si tu sa iesi sa te misti, in loc sa stai in casa... Nu ma intelege gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrei si **** de 2 metri piciule, du-te-n sloboz si ia o minge si te joaca.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Culcă-te, copile. Somn uşor.
Mai ieşi frate pe-afară, stai ca un copil frustrat în faţa unui PC aşteptând să-ţi crească **** şi îi rogi pe alţii să te ajute la ce? Eşti penibil. Gândeşte-te dacă ar vedea părinţii tăi întrebarea asta. Te-ai căca pe tine, la propriu.winking
Sănătate!

| Darius_Ionescu_1993 a răspuns:

La 11 ani ce asteptari ai de la Jhony al tau?
nu mai sunte-m pe vremea lui Decebal, cand de mic erai foarte virillaughing
mai asteapta vreo 7 ani si o sa vezi, ca voi amandoi o sa va intelege-ti perfect!