| SimoAndreea_5359 a întrebat:

Tot eu sunt.eu sunt mult prea timida sa ii zic ca il plac sau sa il invit la un suc. dar vreau sa stiu dc mereu cand cineva ii zice ca il plac, el zice ca el nu ma place sau zice ca are prietena. dar toata clasa zice ca el ma place si ca nu are prietena.si acum chiar ca nu stiu ce sa fac.and again. fundite si voturi:*

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Of draga simona, baietelul acesta cred este putin jucaus! parerea mea este ca pentru a afla exact ceea ce vrea el cu tine este sa ii spui tu in fata ceea ce simti pentru el; interactioneaza tu cu el si nu prin mijlocitori! cu siguranta ar trebui sa fie alt raspuns fata de tine; ca doar daca vorbesti tu cu el nu turbeaza, nu iti face nimic; stiu ca iti e greu dar trebui sa iti vii in fire si sa iti invingi timiditatea! singurele raspunsuri pe care te poti baza sunt cele date tie si nu persoanelor care au vb cu el! succes si pupicii

2 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cred ca ai facut deja suficient.Nu-i mai trimite soli de pace.Baietii sunt dificili si ciudati la varsta asta.El, poate ca simte ceva pentru tine, dar il faci sa se simta rau bagandu-l in gura tuturor.Scrie-i frumos un biletel in care sa-i spui ce te framanta.Si,cu discretie, i-l dai si astepti. Daca te place, la fel de discret, iti va raspunde si el.Nu e treaba clasei ce faceti voi doi sau daca el te place sau nu.Deci,discretie.Mult noroc!

| MisseEmmo a răspuns:

Simo el poate vrea sa vii tu sa ii vorbesti nu sa zica la toti fiind ca el poate te place dar nu vrea sa stie nimeni ca sunteti impreuna mai bine iti faci curaj si mergi tu personal la el si ii spui tot ce simti pentru el si ii spui"Daca nu simti la fel pentru mine nu-i nimica mai sunt baieti dar pentru tine am simtit ceva puternic"si chiar daca zice nu chiar nu e sfarsitul lumii daca nu incerci tu personal o sa ai de pierdut pa si bafta. funditaaa?