Ata ta se va rupe odata cu primul act sexual sau nu se va rupe niciodata. Spun asta pentru ca sunt barbati care au facut sex de n ori si nu li s-a rupt ata. Pe cand la fete himenul se poate rupe de prima data sau la al doilea act sexual.
Inteleg dar cand o sa faci sex si ata nu se rupe atunci pielea o sa mearga mai usor sau mai greu daca nu se rupe ata? sau merge normal
Bună.
Să împungi?
Măi băiatule, mergi la una versată să te inițieze și apoi te apropi de fată, nu vezi că ești paralel?
Pa, pa.
Majoritatea celor ce au facut asa ceva au ceva experienta sexuala (reala). Stiai ca tocmai pentru a evita chinurile unei fete, in unele tari, ex. India, exista meseria de desvirginator? Ai mare grija la ata ta, atunci cand se rupe sa nu ramana acolo! In rest, calm si perseverenta!
Adica cum sa ramana acolo ata?
Pai daca se rupe exista acest risc, nu?
Eu de unde sa stiu frate? si eu am intrebat eu nu cred ca ramane ata acolo in ea asa-i? si daca ramane ce se intampla?
Pai tu te simti bine legat cu ata?
Nu frate nu ma simt bine dar cand se rupe o sa curga sange? dar nu o sa se vada ata doar ca pielea o sa mearga mai usor asa-i?
Asa-i...
Dar la ea cand se rupe himenul cand se rupe si mie ata?
Bianca draga, tu esti baiat, viitorul barbat despre care vorbesti, sau esti fata din poza, viitoarea femeie?
Is baiat ai vazut vreodata sa vb asa o fata
Am vazut multe pana acum si nu ma mai mira nimic. Deci tu esti baiat, te cheama Bianca, esti cel din poza si doresti sa faci sex pentru prima data cu cineva, care este in aceeasi situatie cu tine?
Ma cheama ursan vasile doar ca mi-am pus si numele prietenei mele si poza frate
Si pe ea, cea din poza, vrei sa o invingi?
Dadada
Vei avea de munca, frate! Ea stie ce o asteapta?
Inca nu frate asta incer sa aflu tot ce trebuie ca sa-i fac o noapte de neuitat de aia intreb ca sa stiu ce sa fac! dar am intelesc cat de cat
Tu nu "impungi" ca nu esti berbec! tu penetrezi, sau deflorezi! eh? suna altfel?
eu zic sa intri delicat incet... ca o asistenta cu mana usoara cand iti face penicilina!
Purplefirexx întreabă:
nighteye întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: