anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tot in legatura cu tipul respectiv... Pentru cei care nu stiu. Pe la inceputul anului, ne-am certat destul de rau, vorbindu-ne nu tocmai adecvat. Mama a aflat si mi-a interzis sa ma mai vad cu el, insa eu nu am reusit sa ii ascult "sfatul". Intr-o seara m-a prins vorbind cu el, i-am explicat cum stau lucrurile si parea ca ma intelege, insa spunandu-mi sa incerc totusi sa o raresc. Cu toate acestea, recent mi-a interzis complet sa vorbesc cu el... Din cauza stersului, am ajuns sa ma si tai. Chiar nu stiu ce sa fac, pentru ca nu simt ca pot renunta la el, si nici nu vreau, insa nici nu imi place deloc sa ma ascund de mama.

(Va rog sa va abtineti de la comentarii gen "emo" sau altele de genul acesta; multumesc anticipat)

4 răspunsuri:
| OnlyGirl a răspuns:

Incearca sa-i spui mamei tale ce simti pentru acest baiat, si ea a fost de varsta ta si stie cum e sa iubesti, explica-i ca tii foarte mult la el si ca nu poti sa renunti ca sa o faci sa se simta mai bine poti sa-i spui ca nu vrei sa ascunzi asta de ea pentru ca ai incredere in ea si ca stii ca te poate intelege... odata ce ii acorzi incredere mamei tale si ea iti va acorda la randul ei si poate te va intelege...succes:*

| MasterOfDisaster a răspuns:

Incearca sa discuti cu mama ta...nu are rost sa incepi sa te tai! intreab-o de ce nu te mai lasa sa vb cu el, si arata-i ca nu are dreptate.:*

| cineva_9298 a răspuns:

Nu e vorba de emo aici nu o sa iti zic nimeni acest lucru de ex mie mi s-a intamplat acelasi lucru ca si tie po sa vb cu el dar sa incerci sa ii arati mamei tale ce vb cu el poate asa va intelege ca intre voi nu e nimic in afara de amicitie

| forte a răspuns:

Hei. multumesc pentru intelegere... Mama are o parere foarte proasta despre el si m.am tot chinuit sa i.o schimb, am lasat.o sa se uite in mesaje si in toate, si tot nu vrea sa il accepte...
multumesc, oricum:*