| curiozitateaneomoara a întrebat:

Tot nu reusesc sa atrag atentia baiatului pe care il iubesc. De as stii ce sa fac, ce sa ii zic, sa il conving ca sunt singura fata care il place fara sa faca vreun efort. Dupa cate mi.a facut si mi-a zis, eu inca il iubesc. I.am iertat orice greseala, dar se pare ca el nu poate trece peste orgolii si inca il deranjeaza ce i.am facut acum 3 ani. Mi.a spus ca ar vreasa faca sex cu mine. As fi prima pentru el. Ar trebui sa insemne ceva? Va rog ajutati.ma!

Răspuns Câştigător
| Picasso a răspuns:

Pfff ooophh naivoo naivoo!
Mammy, taranu ala care ti-a cerut sa ti-o tragi cu el, e decat un putoi de taran care deuce lipsa! Te-a vazut "mica" si naiva si acum profita de tine! Plm unde este orgoliul la o fata? Unde e fata care ea decide ce trebuie sa faca cand face si etc! El ti-a cerut sa faci sex, adica pentru el o placere, si tu esti obligata sa faci asta doar ca sa nu il pierzi, baga`l` pe unde a iesit, adica in masa! Eu credeam k voi va place sa face-ti dragoste, adica atunci cand te face el sa il doresti la pat, atunci cand te fierbe si il vrei dedesubtul tau, sa te sarute sa te alinte si etc ( asta cred ca face parte din preludiu), daca el vrea decat sa ti-o traga direct fara preludiu nu o sa iti placa! Cam atat cu dragostea si sexul! Sa revenim la tine smug deci : mai sunt si alti baieti, si inca ceva nu te mariti de acum, adica pana mea! Vezi cum e lumea! Nu fi naiva! Succes si fi cu Minte! >big grin

6 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Pentru baieti nu ii asa de important sexul, deci nu te gandi ca vai ai fii prima, ce onoare, ca nu ii asa. Mai bine gandeste-te ce vrei de fapt doar sex sau si altceva, fiindca daca accepti asta doar sex o sa fie.
O sa isi dea el seama pana la urma cat tii u la el, daca nu isi da inseamna ca ii un prost. Si nu te mai stresa atata pentru el, probabil fix de aia nu te vrea, fiindca stie ca te poate avea cand vrea, asta incearca sa schimbi ...si dupa aia cine stie...

| DEBrown a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...incearca sa mai vorbesti cu el, vorbiti despre lucrurile pe care le aveti in comun. Daca el a sarit direct sex, e clar ca o face pentru a-si bate joc de tine in urma a ce i-ai facut tu acum 3 ani. Daca te-ar placea cu adevarat, ar fi intelegator si te-ar ierta pentru orice. Concluzia e: cauta pe altcineva care te poate iubi pentru persoana ta tongue

O zi buna,
Robert

| anonymus07 a răspuns:

Pai depinde ce i-ai facut cu 3 ani in urma thinking Unele greseli chiar nu se pot tolera si pot avea efecte serioase asupra viitorului.

| h3r a răspuns:

Buna. Hmm, daca el te iubea atunci da, insemna ceva pentru el ca erai prima fata.
Insa, tu ce faza i-ai facut acum 3 ani? Atunci el ti-a propus sa faci sex si ai refuzat? Daca e asa, atunci el e un jegos iar tu care inca il cauti, nu ai demntiate si denota ca il cauti pentru sex, exact ce ti-a cerut el.
Daca ti-a propus acum sa faci sex, refuza! Cum poti sa accepti? Nu ai nici macar o relatie cu el, a sarit direct la sex. Il lasi sa te trateze ca pe o oarecare? Ca orice femeie, e normal sa ai demnitate si putin orgoliu. Nu sa te lasi incalcata in picioare. Daca tu o sa accepti sa faci sex cu el doar pentru ca il iubesti, atunci o sa pici de prostuta, naiva iar el o sa te judece ca drept... "domnisoara care face cu mana la masini".
Parerea mea este sa nu-l mai cauti, evita-l pentru ca e un nesimtit.
Sentimentele pentru el o sa-ti treaca dupa un timp, si o sa vina baiatul care o sa te merite.

Take care, ai grija ce decizie iei!

| roxkiss a răspuns:

Eu un timpit ..sa zicem la diresc ..pentru ca iii dai ce vrea si il erti mereu, el profita de asta si isi bate mai degraba joc de tine, trebuie sa ai parerea ta proprie, mai sunt baieti pe lumea asta si sigr ca o sa se gaseasca unul care va fi alaturi de tine si te va sustine si intelege! eu propun sa rupi relatia asta ca nu va duce nicaieri ...sory, dar o sa-ti fie tie mai bine!

| curiozitateaneomoara explică:

Acum 3 ani eram mai micuta si nu gandeam ce faceam. Ma bagam prea mult in relatiile lui si pe el l.a deranjat. Astazi am aflat de la prietenul lui cel mai bun ca nu vrea sa avem o relatie, pentru ca voi suferi mai mult dupa ce ne vom desparti. Problema e ca il vad zilnic, pentru ca facem antrenamentele impreuna. Imi este imposibil sa il uit.