cami
| cami a întrebat:

Tot pentru baieti : Daca ea se da la voi, ( ea vine, nu-i nevoie de niciun stres ) ce sa faceti s-o respingeti? Nu, ca aveti si voi demnitatea voastra.
Si daca tot se ofera, pe tava, in curand va veti plictisi?
Ce e in capul vostru cand vedeti gesturile astea la o fata? Le criticati? ( bine, mai tarziu ca atunci nu mai sunteti in stare lucidahee hee ) Sau ce?
Ce parere aveti despre genul asta de fete? ( tot voi baieti )
Puteti sa raspundeti la fiecare intrebare?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Mai... de obicei nu ne prea plac fetele care se dau asa...
Eu trebuie sa lupt oleaca pentru o fata, caci de o am asa, pe tava cum spui tu, ma plictisesc repedde de ea, stiu ca nu trebuie sa-i ofer mare lucru, deci...
Oricum, de multe ori e bine ca mai fac unele asa, ne mai deschid si noua ochi. Vai Doamne, unde nu s-ar da una si la mine! big grin

10 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Buna. interesanta intrebare... o sa iti raspund.
1. Daca fata este frumoasa, de ce nu?
2. Daca e nevoie sa o resping, ...creed ca prima data incerc un one-night-steady...laughing si apoi, valea!
3. Daca nu renunta asa usor, s-ar putea sa fie de treaba, si ma mai gandesc in privinta asta.
4. cred ca frumusetea exterioara nu e totul, si s-ar putea sa fac o greseala incercand s-o resping. daca ea e ingerul trimis de dumnezeu mie? mai stau si reflectez...
5. nu prea am intalnit fete de genul asta, dar o parere buna am despre elehappy
Multumita de raspuns? happy A fost sincerwinking

| pepe a răspuns:

O ignor.
Dacă se oferă pe tavă nu prezintă interes.
Când văd asemenea gesturi mă gândesc: că a fost respinsă de cineva şi vrea să se răzbune pe el, că este inconştientă sau poate somnambulă.
Nu merită criticate, mai bine ignorate.
Acest gen de fete uşoare sunt demne de milă.

| Clutsky a răspuns:

1. Daca chiar nu-mi convine acea persoana, i-as spune politicos ca am pe cineva si ca nu pot...
2. hmm.depinde de situatie, chiar nu pot da un raspuns exact la aceasta intrebare
3. Eu unul admir, si are tot respectul meu o fata care are curajul de a aborda un baiat (nu in stilul."alta etnie")
4. Nu le critic
5. am raspuns la 3
6. nu la 2big grin

| Puppet a răspuns:

@softcristi:admir sinceritatea talaughing
ce sinceri sunt baietii acumwhistling
n ati refuza...guralaughingca va stim noi fetele...laughing
poate mai sunt baieti care ar spune'nu' unei aventuri de'o noapte da'..foarte putini..sunt sigura de astawinking

| putzulica a răspuns:

Pai poate sa faca asta decat daca ma stie ff bine. da daca nu ma cunoaste deloc e clar ca o fac PARASUTA dupa ce o.laughing daca la asta te refereai...laughing

| r8driver a răspuns:

Niciodata nu am zis nu si nici nu a-s putea vreodata.
De ce s-a mai unblu eu s-a m-a chinui cu vrajeli, cu abureri cand ea se ofera singurica.

| simoSTAR a răspuns:

Daca o fata face primul pas nu inseamna ca se ofera pe tava...nu este o lege ca barbatul sa faca primul pas...

| LiLlYAnNe a răspuns:

Ce sentimente mai au baietii din zilele de azi!hee heehee heehee hee

| Deadmaus a răspuns:

Foarte interesant. Daca este pe placul meu, nu as zice nu, pai trebuie' sa fiu tampit! Mai bine sa imi para rau de ce am facut, decat de ce nu am facut...de' nu-mi place clar as refuza-o foarte politicos, nu m-am purtat urat cu o fata niciodata. Dupa o exeutie in stil mafiot, nu ca m-as plictisi, dar am nevasta, n-o pot duce acasa! Cand vad asta la o fata? Pai o impresie buna nu imi lasa clar, e pentru turbo si gata, nu o critic asa mult...va fi stire pe la prieteni, pe nevasta-mea am cucerit-o dupa lupte grele, am fost stropit si cu apa...
Concluzie? Din punctul meu de vedere ma bucur sa fie cat mai multe d'astea, cand ai nevoie: pe cal ca se filmeaza, nu pierzi timp pretios. Dar sfatuiesc toate fetele sa nu fie asa, sa tina la demnitatea lor, odata cazute, greu isi croiesc drum spre nivelul superior...

| Vizitiul a răspuns:

Una in plus nu strica, acum pana pot:X...