anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti au iubiti si iubite de la 11-12 ani si nu am eu la 18 si jumatate ( nu am avut nici o macar o iubita odata, d-apai primul sarut) ce se intampla? Nu ma luati cu texte din astea " ca o sa ai si tu" chiar atat sunt de retardat sau ce, mai bine ma sinucid oricum viata-i naspa.

4 răspunsuri:
| qwertpro a răspuns:

Salut,nu privesti din cate se vede situatia data corect.Sincer sa fiu, nu cred in relatiile care apar pana la varsta de 17-18 ani.Acele asa zise "iubiri" de la varsta de 11-12 ani de care zici tu nu sunt adevarate, ci sunt doar prefacute si temporare, cu unele exceptii foarte rar intilnite.Aceste relatii, la acea varsta, sunt facute pe baza propriilor interese, fie pentru a parea mai "cool" in fata prietenilor, pentru a obtine ceva sau pur si simplu din plictiseala.De asemenea se bazeaza mult pe simpatie si pe aspectul exterior.Aceste relatii nu rezista mult timp, e de ajuns sa apara o persoana mai frumoasa la chip care poate oferi mai multe bunuri, si relatia se termina si astfel una dintre persoane poate suferi, dar la aceasta varsta suferinta e greu de suportat sau de depasit, asa ca poate e mai bine ca nu ai trecut prin asa ceva.Asta nu e iubire. Iubirea adevarata nu se bazeaza pe aspectul fizic, dar in mare parte pe cel psihic, ea traieste din sinceritate, incredere, stima si nu poate fi distrusa atat de usor. Unii isi intilnesc adevarata iubire la 17-18 ani, altii mai tarziu, totul depinde de soarta noastra.Eu am 17 ani si inca nu am iubita, pur si simplu nu am dat de o fata pe care sa o iubesc cu adevarat.Nu iti face griji,soarta a pregatit si pentru tine o persoana speciala, doar ca inca nu o cunosti, dar o vei cunoaste, toate la momentul potrivit, nu grabi nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai, vrei sa te sinucizi pentru ca nu ai avut un sarut? Sau pentru ca altii au iubite?
Sau mai bine iti faci o viata pe placut tau, automat apar si persoanele de sex opus ca mustele la miere.

| Crackman a răspuns:

Abia la 23 am facut toate happy deci o sa vina si la tine un an de ala si o sa vezi tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omule si eu am zis ca nu o sa imi gasesc o fata niciodata, si eram foarte frustat de chesti asta, si te inteleg, mai ales stiu cum e cu presiunea sociala din partea prietenilor care vin cu faze gen: ce faci virginel? Nu ai prietena si etc. Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau e sa ai rabdare o data si sa sincer sa iti spun adevarul: la varsta asta relatiile se bazeaza pe popularitate, pe aspect fizic sau pe norocrolling on the floor). Daca vrei sa iti faci o prietena trebuie sa incerci sa cunosti multa lume, sa iesi mult pe afara, sa te expui si sa incerci, sa vorbesti cu fete, acum nu zic ca o sa mearga din prima dar trebuie sa fii perseverent