Eu sunt baiat si personal nu ii inteleg pe baietii aia care fac asa.nu mi se pare normal.eu nici cand sunt singur nu stau ca obsedatu sa ma uit dupa fuste.dar na, asa sunt unii.du-te sa ai o discutie cu el si spune-i ca te deranjeaza asta iar acum prima data, il ierti dar de altadata o sa te superi foarte tare.totusi,daca spui ca era amica atunci na, cred ca a fost mai mult o gluma. vorbeste cu el
Sa te nelinistesti cand o sa-i faca acele complimente cand NU esti tu prezenta!
Pentru ca,oricat te-ar deranja,baietii sunt tipi optici,ii atrage orice frumos sau iesit din comun, asa ca nu faci nimic cu gelozia, posesivitatea sau supararea.
Intotdeauna baietii vor privi, dar important e ce tin aproape, sa nu uiti asta!
Te-ai suparat de pomana.
De uitat este ceva destul de comun. Mai cu fereala cand sunt cu prietenele, mai fara fereala cand sunt singuri, lucrul asta se intampla. Dar sa-i faca complimente uneia, indiferent daca este impreuna cu tine sau singur, practic te inseala "in direct". A si uitat ca existi in momentul ala.
Nu poti merge pe strada fara sa fii sensibil la tot ce este frumos in jurul tau. Depinde cum te manifesti si ce ganduri ai.
Tocmai pentru că ai 19 ani, impune-te!
Chiar dacă au o priveliște frumoasă, sunt și băieți care își respectă partenera și nu s-ar uita la alta, deoarece ea este cea mai importantă, cea mai frumoasă pentru ei.
Nu conteaza baiat sau fata, ochii sunt ochi, ei cauta sa vada ceva deosebit si frumos. Nu cred ca e bine sa te superi, ca-ci asta e boala ochilor. Imi inchipui daca te duci tu pe o plaja si acolo vezi un baiat cu fizicul frumos ca no sa te uiti la el. O sa te uiti! si nu ca te-ai indragostit de el sau ceva de genul asta, pur si simplu nu ai ocazia sa vezi in fiecare zi ceia ce iti place. Crezi ca daca era el iubitul amicei aia nu se uita la alte fuste?
De intors capul il vor intoarce mereu . Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place
Chestie e ca daca te respecta indeajuns va fi mai discret sperand ca tu sa nu iti dai seama . Nu trebuie sa te superi de la atata lucru. Intr-adevar situatia cu amica ta a fost cam neplacuta. E simplu.te-a deranjat, ii spui sau ii insinuezi. Comunicarea intre parteneri e punctul forte al unei relatii. Vorbeste cu el si explica-i ca nu te-ai simtit in largul tau, ca ar fi mai bine sa nu mai repete aceasta "greseala" (cel putin sa nu fie atat de evident
)
Daca ai mai pierde si tu cateva kilograme s-ar uita si la tine.
http://forum.retardedracoons.com
Ce`i drept...baietii sunt tot baieti..asa ca degeaba te agiti sa schimbi ceva.dar asta e prea de tot.e normal si normal sa te superi.dar ar fi bine sa te gandesti de mai multe ori daca merita relatia..sau e doar o gluma :*
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: