| inna a întrebat:

Toti barbatii inseala punct Aceasta este o conluczie la care au ajuns multi si mai ales multe femei.Chiar daca toti neaga asta, daca au ocazia tot o fac, ma refer la aventuri de o noapte. Unele femei gandesc cam asa: "Ok tot la mine se intoarce, asta conteaza"...eh eu nu sunt de parerea asta. Fetelor ati gandit asa vreodata, v-ati gandit ca tot pe voi va iubeste si preferati sa inchideti ochii si sa iertati?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Salut
Eu nu cred ca toti barbatii inseala.Atunci cand un barbat iubeste femeia ce o are langa si aceasta ii ofera totul nu cred ca are timp sa insele si nici nu ar vrea.Barbatii inseala din diverse cauze:ori ca femeia nu ii ofera ce are el nevoie, ori merge pe ideea ca barbatii trebuie sa insele ca sa fie barbati, anturajul e iar una din cauze... Oricum, un barbat cu capul pe umeri, stapan pe sine si care stie sa respecte nu ar face asta persoanei pe care o iubeste...
Poate as vrea sa cred ca asta e adevarul, ca e ceva normal ca un barbat sa insele, sa pot zice "Ok tot la mine se intoarce, asta conteaza"... dar sincer nu potr...pentru ce sa te lasi calcata in picioare? de ce sa ierti o persoana care nu stie sa te respecte si sa te aprecieze? Mai bine singura decat sa stiu ca noaptea e cu altele si ziua cu mine zicandu-mi vorbe frumoase care oricum nu ar avea niciun rost...
Iubirea inseamna respect!
Dar,(repet) cred ca exista si barbati adevarati care stiu sa iubeasca cu adevarat...
Oricum, si femeile inseala... zi tu, nu-i asa? Dar cum sunt si femei fidele trebuie sa fie si barbati...

40 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta este o mare prostie. Nu e adevarat ca toti barbatii inseala. De altfel e demonstat ca in casnicie femeile inseala mai mult decat barbatii.
Multi oameni, indiferent de sex, isi inseala partenerii. Atata tot. Doar ca femeile mint mai usor si sunt mai discrete in ceea ce priveste relatii extraconjugale. Barbatii se lauda mai mult si de aia se afla.

| monyk a răspuns:

Buna, dragostea e oarba, de aceea multe femei trec cu vederea te teama sa nu piarda persoana iubita, se gandeste ca merita o sansa si ierta barbatul...atunci cand iubesti faci orice pentru persoana iubita, mai ales in cadrul unei casnicii, unde exista si copii si atunci cand femeia depinde financiar de barbat...bine ca acum mai sunt si cazuri ca acestea, dar importante sunt sentimentele, femeia trebuie sa aiba demnitate si sa nu se lase mereu prostite de barbatii, ca oricat ai iubi un barbat, nu poti chiar sa treci mereu cu vederea, sa te lasi umilita... daca nu afli, asta e, sti vorba aia:hotul neprins e negustor cinstit! Eu una zis asa, ierti o data, de 2 ori, dar nici chiar asa, trebuie sa fi respectata, si toate zic ca tot la ele se intoarce si au dreptate oarecum, dar prefera sa traiasca in conditiile astea? Barbatii daca ar fi fost inselati, cum ar proceda, ar inchide ei ochii, stiu ca zic ca ei au dreptul ca sunt barbatii dar nu e chiar asa...cam toate iarta din iubire, de teama de a nu pierde pe cel iubit, dar unde pune ele respectul fata de ele in primul rand, de unde are singuranta ca tot la ea se intoarce, ca nu se stie niciodata, se iarta daca se intampla o data, dar acum nu inseamna ca trebuie sa o faci mereu!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Citesc si ma minunez... mai, nimeni, dar nimeni de aici n-a auzit ever, de paradoxul citit de mine undeva, candva... ca "inseli" doar pe cine iubesti"..., si nu doar ca o compensare=razbunare?! & frustrare... De multe ori poate fi vorba si de un alt tip de atractie, bilaterala!, curiozitate fata de celalalt, speranta in ceva ce inca n-ai avut/trait, si poate doar... vag intuit... si care stii=simti ca iti lipseste?! Si poate, abia apoi, prin comparare si realizarea diversitatii si contrastului complexitatii senzoriale, poate... va veti iubi mai mult... Poate! Si de aceea dar, in multe cazuri, "iertarea" nici nu se mai poate lua in considerare... Parerea mea..., dar poate si a altora, mai traiti, mai copti...

| CevaNormal a răspuns:

Eu personal sint de acord ca sa nu existe inselarile astea, dar cum lumea e pretentioasa, rea, si perversa, acest echilibru niciodata nu se va egala, fiecare cauta ceva, care in final sa ajunga la ceva pozitiv sau negativ, oricum la ceva ajunge. Cat de faptul cu inselatul: eu nu vrea, si nu am sa vreau sa-mi insel iubita mea, si nici nu vreau sa ma gandesc la asta.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu sunt de acord cu afirmatia ta, si femeile inseala dora ca ele nu se duc a doua zi sa se laude la prietene si uite asa nu se aflea ce au facut. daca m-ar insela nu l-as ierta, exista atatea barbati in lume care merita iubirea mea.

cami
| cami a răspuns:

Exact, daca se intampla asta, "sa insele" o fac din ce motive?! Acasa treburile nu mai merg bine.
Sincer, eu l-as accepta, dar doar pentru prima si ultima oara. Daca stie sa profite de sansa, putem sa fim cei mai fericiti, cei mai bucurosi. Pot sa trec peste asta. Daca nu, atunci nu.

| Silvia a răspuns:

Daca iubesti o persoana si esti fericit langa ea, nu vad ce motiv ai avea sa inseli.
Poate uneori e si vina femeilor ca sunt inselate...de ce numai pe barbati cade vina? Nu v-ati gandit ca poate au si ei nevoie sa fie mai liberi? Din cauza femeilor se ajunge la inselat.

| zeeeeeex a răspuns:

Daca cu adevarat iubesti o persoana nu poti sa inseli... nimeni nu inseala din prea multa dragoste ca e prea bine si nu mai poate de fericit/a ehee hee... si nu fi atat de ferm convinsa ca TOTI barbatii inseala... ai dreptate majoritatea o fac... dar cum majoritatea noastra o face si majoritatea voatra o face dar voi aveti un talent aparte si o faceti cu cei mai imediti parteneri si aveti apoi tupeul sa mai spuneti "nu stiu ce a fost in capul meu"... Nu incercati sa va disculpati si sa ne invinovatiti pe noi!

| Cryssy a răspuns:

Eu nu am fost niciodata in aceasta situatie... Stiu ca ma iubeste si nu m-ar insela niciodata. Am incredere in el asa cum si el are incredere in mine. Daca as fi in aceasta situatie nu stiu daca as putea sa trec cu vederea, poate... daca i-ar parea rau pentru ce a facut si nu ar mai repeta acel lucru... Dar nu stiu sigur cum as reactiona...

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Nu.pentru mine nu ar merge asa ca "Ok tot la mine se intoarce, asta conteaza."
Oricat de mult l-as iubi, daca as afla ca m-a inselat.nu as putea trece cu vederea.Caci sti. a facut-o o data.de unde sa stiu ca nu o sa o mai faca a doua oara. si tot asa?

Dar acum sa fim sincere, nu doar barbatii ci si femeile inseala.
Cred ca toti suntem pe aceeasi lungime de unda.

Eu chiar cred ca un barbat poate sa iubeasca cu adevarat. dar nu crezi pana nu il gasesti.

O zi placuta!

| oz a răspuns:

Pai stai... daca toti barbatii inseala...asta inseamna ca toate femeile sunt "usuratice".

| devilll a răspuns:

Nui adevarat sunt baieti care nu-si insala prietena/nevasta si si fete care nu-si insala prietenu/sotu dar sunt putine cazuri.
Eu nu mi-am inselat prietena in cei 4, 5 ani cat am fost impreuna nici macar cu un sarut.

| Crs a răspuns:

Hai sa fim serioasi? Da` credeti ca femeile nu inseala happystraight face?!

| remus a răspuns:

Nu vreau sa supar pe nimeni, ambele tabere santem vinovati si vinovate, ce este pe furate este mai dulce, un week-end minunat iti doresc.

| kh1ss a răspuns:

Nu toti barbatii inseala. Te inseala atunci cand nu te iubeste.

| PauLa.M a răspuns:

Multi barbati aflati in relatii de lunga durata doresc sa afle daca mai pot cuceri alte femei, daca mai sunt seducatori. Pentru noi e mai usor sa obtinem aceasta confirmare: un decolteu mai adanc, o fusta scurta si privile admirative ale barbatilor din jur ne hranesc orgoliul pentru o buna bucata de vreme. Dar pentru barbati nu e atat de simplu. Ai grija ca partenerul tau sa stie ca inca te mai atrage si chiar strecoara-i cate o pastila de genul : "Chiar am fost geloasa cand am vazut cum se uitau la tine tipele alea de la masa de langa noi." Desi tu stii ca se uitau la poseta ta noua, nu la el.
Daca ai fost inselata si totusi iti vrei iubitul inapoi, ai grija sa-l treci prin foc si para inainte de a-l ierta. Nu trece prea repede cu vederea o tradare doar de teama de a nu ramane singura, pentru ca asa iti pregatesti conditiile pentru o noua suferinta.

| Adyna_2391 a răspuns:

Buna! Nu iert pentru ca daca i-am insela noi ne-ar face in fel si chip.In lume nu exista un singur barbat...sunt atatia...si daca cel care e langa tine nu stie sa te aprecieze si sa te respecte nu are rost sa iti pierzi timpul cu el

| Rizer a răspuns:

Asa este ai perfecta deptate! te felicit

| MihaiA a răspuns:

Da femeile nu inseala? Ai sa razi, dar o femeie nu iubeste ca un barbat. Noi gandim pe moment cu alt cap atunci cand inselam, dar voi ca sa va culcati cu altu, trebuie sa va atasati de ala, etc happy asa ca nu mai pozati in victimehee hee

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Vreau sa zic si eu ceva :d "daca toti barbatii inseala... ce poate crede depre o femeie care STIE ca TOTI barbatii inseala? thinking big grin de unde stie? big grin...hee hee am zis si eu...nu am dat!hee hee laughing

| Tobeornottobe a răspuns:

Sunt de acord cu silvia! noi fetele nu stim cum sa facem sa nu ne mai insele...trebuie sa i intelegem sa ajungem sa i cunoastem sa vedem ce le place si ce nu.ca sa multumesti un baiat trebuie sa fi tu cu el! si nu sa l presezi. stresezi. sa fi isterica s. a. m. d... si nu l sufoca prea tare cu iubirea ta. vba silviei.mai lasa l si pe el sa respire.lasa l sa te caute el de cele mai multe ori sa te sune el. fi putin mai indiferenta...indiferenta intotdeauna ii omoara pe baieti! bine. dar nici sa exagerezi. noi femeile avem ocazia sa avem toti barbati la picioare. daca stim cum! si nu e foarte greu! doar ca suntem noi incapatanate si vrem pe toate de o data...incet incet se rezolva totu`. pune l pe jar.lasa l sa se roage de tine. noi fetele putem sa i jucam pe baieti mai mult decat pot ei pe noi! doar ca noi suntem fraiere.scuza tsi ma! va pup fetelor. pe. s : nu e asa greu sa innebunesti un baiat sa fie in limba dupa tine! va spun eu :*:*: bafta! >big grin

| peanut a răspuns:

Un barbarbat inseala o femeie (y) cu o alta femeie (x).
Si tu vii si imi spui ca (x) nu are sanse sa aiba si ea un iubit/nu e casatorita?
Adica vrei sa spui ca femeile nu inseala? blushing

| mada_5987 a răspuns:

Nu toti barbatii inseala. cel putin prietenul meu nu ma inseala, deci nu toti inseala.sunt cu el de 2 ani si am cea mai mare incredere in el, pentru ca stiu ca nu m`ar inselahappy

| noname_3387 a răspuns:

Hello...nu toti insealawinking

| gyna a răspuns:

Pentru afirmatia asta m-am contrazis cu cineva apropiata mie sustinea ca toti inseala iar eu puteam sa bag mana in foc ca nu-i asa, ca cel de langa mine nu ar fi fost in stare sa-mi franga inima intr-un fel atat de crud, s totusi daca m-as fii azvarlit sa bag mana in foc acum m-as fii ars din pacate, a reusit sa faca ceea ce nu credeam ceea ce nu vroiam sa accept, a fost in stare sa-mi franga inima in acel fel crud, acum nu as mai contrazice afirmatia"da toti barbatii/baietii insala!"s cu toate astea da am iertat, dar nu am uitat, s nu stiu daca as mai putea ierta daca s-ar repeta acea istorie, un capitol urat pentru orice femeie care este inselata s care incearca sa-si faca partenerul sa se simta iubit s care sa nu insemne nimic pentru el niciunul dintre sacrificiile facute de catre ea, acum asta e fiecare persoana cu parerea ei, fiecar ereactioneaza dupa caracter... dar da toti nu stiu altceva decat sa insele desi nu stiu sa spuna altceva decat"eu nu as fii in stare sa-i fac asta pr mele" toti o fac mai devreme sau mai tarziu, DIN PACATEsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai putin, nu te pripi laughing pune-ti intrebarea asta peste 10-15 ani. Ai sa ramii uimita cit de diferita-ti va fi opticawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuza-ma ca te intreb, dar cam cati barbati au existat in viata ta pana acum? Sau ce spui tu e o alta prejudecata indusa de feministele infocate care considera barbatii niste nenorociti? Oare voi nu inselati?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El cu ale lui, eu cu ai mei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca toti inseala dar de gindit o gindesc toti... Exemplu ne sta acel calugar chinez care a primit o prostituata in minastire peste noapte, a simtit si gindit "necuratenia", iar dupa plecarea ei dimineata si-a taiat organele sexuale cu secera. Vreau sa spun ca daca o gindesc sau inseala de adevarat voi tot inselate se cheama ca sinteti.Asta e natura umana caci si voi sinteti exact la fel numai ca mult, cu mult mai ascunse...