| inna a întrebat:

Toti barbatii inseala punct Aceasta este o conluczie la care au ajuns multi si mai ales multe femei.Chiar daca toti neaga asta, daca au ocazia tot o fac, ma refer la aventuri de o noapte. Unele femei gandesc cam asa: "Ok tot la mine se intoarce, asta conteaza"...eh eu nu sunt de parerea asta. Fetelor ati gandit asa vreodata, v-ati gandit ca tot pe voi va iubeste si preferati sa inchideti ochii si sa iertati?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Salut
Eu nu cred ca toti barbatii inseala.Atunci cand un barbat iubeste femeia ce o are langa si aceasta ii ofera totul nu cred ca are timp sa insele si nici nu ar vrea.Barbatii inseala din diverse cauze:ori ca femeia nu ii ofera ce are el nevoie, ori merge pe ideea ca barbatii trebuie sa insele ca sa fie barbati, anturajul e iar una din cauze... Oricum, un barbat cu capul pe umeri, stapan pe sine si care stie sa respecte nu ar face asta persoanei pe care o iubeste...
Poate as vrea sa cred ca asta e adevarul, ca e ceva normal ca un barbat sa insele, sa pot zice "Ok tot la mine se intoarce, asta conteaza"... dar sincer nu potr...pentru ce sa te lasi calcata in picioare? de ce sa ierti o persoana care nu stie sa te respecte si sa te aprecieze? Mai bine singura decat sa stiu ca noaptea e cu altele si ziua cu mine zicandu-mi vorbe frumoase care oricum nu ar avea niciun rost...
Iubirea inseamna respect!
Dar,(repet) cred ca exista si barbati adevarati care stiu sa iubeasca cu adevarat...
Oricum, si femeile inseala... zi tu, nu-i asa? Dar cum sunt si femei fidele trebuie sa fie si barbati...

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inna, a mai fost intrebarea asta, dar ma straduiesc sa gasesc un nou raspuns, sa nu plictisesc. Nu cred in "toti barbatii", "niciodata nu.", "intotdeauna...", "trebuie". Nu cred, fiindca (atentie la ce adevar graieste bro!) pe pielea mea am realizat ca nu se sustin in timp astfel de generalizari. Tot in timp (ca de aia nu ma iubeste nony, ca am riduri) am mai constatat ca persoanele care nu inseala au mai multe sanse sa nu fie tradate. In plus, iti sugerez sa te relaxezi, fiindca si aia cu "de ce ti-e frica nu scapi" e valabila.
Harciog, cat de ganditor esti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi voie sa te corectez, nu toti barbati isi insala sotia sau prietena, barbati care isi insala prietena sau sotia sunt acea care fac declarati partenerului de viata doar cu vorba si nu iubesc din toata inima ci iubesc doar verbal.ca sa existe o relatie buna intre cei doi trebuie sa existe comunicare.Sti cand iti dai seama cand un baiat,(sau o fata) nu te iubeste cu adevarat ci doar verbal? atunci cand nu exista dedicare unul pentru altu. daca vrei sa afli cum sa ai o fam fericita si cum sa-ti alegi partenerul -partenera de viata inra pe (Luigi mitoi)si o sa afli mai multe, cum sa-ti faci o fam fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as ierta? DA.
Consider ca nu este un lucru firesc din moment ce pretinzi ca iubesti o femeie, dar nici un capat de tara...
Exista lucruri mult mai grave in lumea actuala in care traim.
Vorbesti despre faptul ca nu esti de acord cu. o aventura de o noapte si tot la mine se intoarce...
Sa fim REALISTE : care sunt as in domeniu ne cer voie?
Sau :ORICAT am fi de trecute prin,, scoala vieti'' PUTEM PASTRA FIDELITATEA UNUI BATBAT TOATA VIATA?
Acesta este opinia mea.
P. S.: Exista relatii extra...cate dureaza ani de zile.Anca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este o lege pentu toti.
Desigur, exista si barbati care inseala.
Un barbat care iubeste nu inseala si nu nu as inchide ochii la asa ceva
Face odata, face mereu.
M-as simti jignita, sa imi spuna pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toti barbatii inseala.
Exista si barbati infideli, duplicitari.
Daca iubeste nu inseala.
Eu m-as simti jignita, tradata, daca nu merge sa imi spuna in fata si sa mearga unde doreste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunabig grin este adevarat! Din punctul meu de vedere barbatii inseala foarte mult.Va dau un exemplu...eu am fost inselata de iubitul meu.si cu toate astea stiu ca nu am facut bine pentru ca l-am iertat si am ramas langa el. M-am gandit tot timpul ca noaptea poate era cu vreuna si ziua imi spunea vorbe dulci de iubire care nu aveau niciun rost.Sincer m-am simtit calcata in picioare si credeam ca nu aveam puterea sa iert, dar D-zeu mi-a dat de 2 ori mai multa putere.Asta este natura barbatiilor. Un barbat care iubeste cu adevarat vede doar "drept". O vede decat pe femeia care o iubeste. Dar vedeti voi.barbatii sunt diferiti unu de celalalt. O fi bine ca l-am iertat? Dati-mi un sfat va rog pup :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseala, stiu! E cert spus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata ce isi permite sa te insele nu cred ca mai este vb de dragoste... asta nu e decit parearea mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici voi femeile nu ziceti da dar cum pic de modestie veniti singure in patul baietilor chipurile ca noi suntem de vina dar placerea e de ambele parti

| Deadmaus a răspuns:

Hai sa va mai dau un raspuns. Ina, nu chiar toti barbatii inseala, dar toti se gandesc la asa ceva. Sa nu ma luati cu iubirea si dragostea...este vorba de instinctul de baza, daca inseli asta nu inseamna ca nu iubesti. Punctul meu de vedere este ca, tocmai din prea multa dragoste 'inseli' (nu folosesc termenul asta ca nu se potriveste). Eu unul nu mi-am inselat sotia niciodata in aproape 7 ani de cand ne cunoastem, o iubesc am fost 'primul ei' si poate pare pradoxal dar daca se iveste posibilitatea trag pe una de nu se vede! De ce? Din respect pentru ea. Am unele fantezii(absolut normale dar mai 'hard') si sincer niciodata nu as face asa ceva cu sotia mea, asa gandesc. Mi-am luat sotie sa-mi creasca copiii cu dragoste si sa aiba ce exemplu da, pentru sex oral si slobozeala exista... Si stiti ce placut o percep ca este 'curata'? De ce sa-mi chinui nevasta cand altele fac toate minunile din placere, m-as simti oribil. Daca,,,, credeti sau nu chiar imi da unda verde la asa ceva. Ne iubim foarte mult si ne intelegem perfect! Numai bine!

P. S. Fetelor sa stiti si voi barbatul care zice ca nu se gandeste la sex cu altele, este bolnav si nu-i functioneaza optim...imi spuneti si mie, un cocos cate gaini refuza, daca 'doamnele' ridaca codita?

| sharlena a răspuns:

Buna.Ai dreptate Dyanady.Eu am trecut prin asa ceva si stiu cum este.Desigur am avut forta necesara sa trec peste tot si sa-l iert. dar este mult prea dureros, va spun din propria experienta.Nu stiu daca este bine cum am procedat, insa ce pot sa spun este ca si acum sunt ranita si imi este tare greu numai cand imi amintesc cat am suferit.am nevoie de un sfat.multumesc