Doar cei fara 7 ani de acasa si needucatele se lauda ca o fac inainte de 18 ani, chiar si la 17 ani cand le auzi parca iti da senzatia aia sa le strangi de gat. Omul intreg la minte gandeste apoi pune planul in aplicare nu gata ai dat banii vin la pat.
Laudarosii raman cu coada intre picioare mai tarziu, fii om si rabda pana la 18 ani.
Astia si-au luat lumea in cap singuri nu te lua dupa ei auzi la 16, 17 jumate vai de capu vostru ca bagam la militarie in voi si numai de sex nu va ardea.
Da, dar vezi sa nu te doara fundu )
Serios acum, ce fel de baiat isi pune problema daca e bine sau nu sa isi inceapa viata sexuala? Ti-e frica sa nu te faci de ras in fata ei? sa nu rezisti cat te-ai laudat ca poti? No problem, oricum nimeni nu te credea
Daca te place si se iveste momentul, go for it! Be a MAN! you know she wants it!
Nu e corect, viata sexuala trebuie inceputa de la 17 ani jumatate nu de la 16, nu te lua dupa colegii tai adica daca toti colegi tai sar arunca de la balcon te-ai arunca si tu?
Pai mergeam pana la balustrada si apoi intrebam la fel cum a mfacut acum daca e moale sau tare betonul sa stiu ce sa fac
... nu eu am spus 17 jumatate, am citit asta din carti
oricum sa stii ca si eu cred, adica nici eu nu cred ca o sa incep viata sexuala pana la 18 ani dar eu nu mentionam parerea personala ci cea generala
Da, Eu vred ca ar fi si bine si sanatos, Doar sa ai grija sa te protejezi , daca nu te protejezi poti lua diferite boli. Dar daaca te protejezi nimic grav :* Sper ca te-am ajutatt :* Funda :d?!
Pai daca ai de ce adica iubesti o fata foarte mult de ce nu ai faceo ca doar nai ce pati si ati zic lasa-i sa vorbeasca si nu te lauda
UltraViolette întreabă:
DenisaDenisax întreabă:
anonim_4396 întreabă:
TVD13 întreabă: