In cutia Pandorei a ramas speranta,nu uita...
Cand iubim sufletul nostru se dilata,inconjuram omul iubit cu el,il imbratisam,il idealizam,il vedem perfect si totul e minunat si mult mai mult de atat.
Cand pleaca,ne ramane rana,golul din suflet nu-l poate umple nimic,umblam pe drumuri umbre vaduve a fostei fericiri si plangem mut pe dinauntru,ca sa nu ne treaca drept nebuni ceilalti,pe dinafara.
Ti-ai pierdut echilibrul pierzandu-ti dragostea si o cauti iar,e normal sa te temi,rana e proaspata si daca se inchide,tot va ramane cicatricea.
Secretul consta in a invata sa traiesti cu ea,cu aceasta cicatrice.
Pasarea Phoenix nu a fost singura care a renascut din propria cenusa,toti o facem,cel putin o data in viata.
Acum e randul tau sa reinvii,sa depasesti durerea si sa ridici iar capul,chiar daca ai ochii inlacrimati.Ei vor intalni alti ochi,o privire noua,mirata la inceput,curioasa mai apoi,frumoasa,in final.
Si, minunea se va produce iar.
Sa crezi asta si sa speri!
In cutia Pandorei a ramas speranta, nu uita...
Nu e adevarata varianta ca oricine are sufletul pereche, il are cine vrea (cine nu vrea ramane cuc) dar daca tu vrei pe cineva langa tine va veni acel moment mai incolo peste nu stiu cativa ani, zile sau ore.
Da asa este,imi pare rau pentru tine,pentru mine si pentru toti cei ce trec prin asta, de fapt cine a trecut prin asta stiu despre ce vorbesti (stii cum e pana nu ai aceeasi buba nu stii cat de tare doare). soarta e tare cruda, din pacate.
Mai intai iubeste viata si apoi restul vin de la sine. Peste catva timp vei rade de cele ce ai scris acum si aici, pentru ca nu va fi acesta primul tau esec in dragoste.
Inteleg totusi, ca nu iti pare rau de ce s-a intamplat, pentru ca soliciti, sa zic asa "in direct", persoane care doresc sa fie langa tine si sa te inteleaga si dupa cum stii "dupa noapte vine zi" si intr-o zi soarele va iesi din nou si pe strada ta, dar ai grija ca atunci cand va apune, s-ar putea sa ai si tu o vina.Bafta!
AlexiaIordache întreabă: