| anonima2009 a întrebat:

Toti iubitii mei au fost virgini si cu niciunul nu am avut orgasm. Mi-au facut si oral timp indelungat, nu pot ajunge la orgasm chiar daca cand ma masturbez dureaza maxim 3 minute (orgasm clitorisian). Orgasm vaginal nu am avut niciodata. Ar fi recomandat sa imi cumpar un vibrator? M-ar ajuta sa imi descopar corpul? Simt placere in timpul sexului dar cam atat, uneori am avut senzatia ca sunt aproape de orgasm dar pur si simplu nu am putut sa trec de un anume prag. E ceva psihic sau am corpul defect? Am 21 de ani.

11 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Parca m-ai descris pe minelaughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Corpul tau nu are nici un defect deoarece orgasmul este de natura psihica si nu fizica. Se poate sa fie lipsa terminatiilor nervoase necesare inducerii senzatiei de excitare din vaginul tau si ca atare sa obtii orgasm doar clitoridian.Ai putea incerca sa folosesti anumite jucarii sexuale pentru o stimulare mai intensa si mai rapida sau lenta a vaginului tau.Incearca deoarece nu ai nimic de pierdut.Vei reusi sa-ti explorezi corpul mai in deamanunt. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Corpul tău n-are nici pe naiba! dovadă - ai orgasm prin masturbare.
Dacă ai căuta un tip cu experiență, nu virgini, ai realiza că se poate și mai bine.winking
Cel mai mare organ sexual al femeii e creierul, așa că degeaba cauți tu să simți orgasmul, dacă mintea ta nu e relaxată și gata să primească plăcerea. Discuția e destul de lungă aici, ține de ambii parteneri, iar dacă niciunul nu are experiență... durează mult până se ajunge la un rezultat pozitiv (în cazurile fericite!)

| SkyPilot a răspuns:

Ajuta-ti partenerii, explica-le cum iti place sa te atinga pentru orgasmul clitoridian. A face oral unei fete pare simplu, dar nu e chiar asa, trebuie un pic de educatie.
Pentru unele fete trebuie un pic de "antrenament" pentru orgasmul vaginal. Un vibrator te poate ajuta. Ai putea experimenta si cu o degetica si sa incerci sa iti stimulezi punctul G. Cand ajungi iarasi la un partener real, vorbeste cu el si incercati diverse lucruri. Nu e nici o rusine sa ii spui ca ai un pic de problema si ca ai vrea sa experimentati un pic impreuna pana o depasesti, dar ai grija sa fie clar ca nu e din cauza lui happy
Eu mi-am invatat partenerele sa imi dea indicatii foarte scurte (un cuvant sau doua) in timpul actului ca sa stiu ce vrea sa fac si sa ne putem sincroniza climaxul. S-ar putea ca acest lucru sa te ajute si pe tine.

| Felys a răspuns:

Nu toate femeile au orgasm vaginal, pot fi femei care nu vor avea absolut nicidata in viata lor, probabil esti una dintre ele, iti recomand ca sa poti avea orgasm clitoridian macar in timpul sexului sa fi tu deasupra si sa te misti asa cum simti ca iti convine, doar asa vei reusii sa ai macar o finalizare cand esti cu un partener

| Alcyon a răspuns:

Incearca si cu baieti care-s experimentati.

Răspuns utilizator avertizat
| 1cristian1990 a răspuns:

Pai poate ar trebui sa faci mai mult timp dragoste, acel orgasm se simte de la 20 min in sus, acum depinde de femeie! Cand fac dragoste cu iubita mea nu se pune problema ca nu ar avea orgasme chiar si multiple! Eu zic sa cauti baieti mai experimentati e pacat ca la varsta ta nu ai experimentat orgasmul!

| GgAnett a răspuns:

Daca vrei sa ai orgasm atunci sa spui partnerului sa aibba rabdare la preludiu si sa te excite la maxim, asa de tare incat sa nu mai poti de placere si sa tanjesti dupa sex. Spune-i sa se concentreze doar pe corpul tau pe fiecare particica. Sa te sarute peste tot sa iti faca sex oral, pana, la propriu, va curge umezeala din tine, iar dupa faceti sex