| xBELLAx a întrebat:

Toti mi-ati zis sa fac cure de slabire, sport etc ca sa slabesc si sa nu imi mai fie rusine cu corpul meu sa pot sa fac sex.Dar am incercat si nu pot sa slabesc asa sunt toti in familia mea.Ce sa fac sa nu mai imi fie frica ca o sa fiu respina?sad Pe langa faptul asta mai am si vergeturi multe!
FUNDA

18 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

E nu poti...Nu ti-ai dat toata silintawinking Nu exista nu pot... exista nu vreau

| KaterinaPetrova a răspuns:

Au slabit persoane obisnuite ...mame..70 de kg si acum au un corp super..si tu te plangi de 10-15 kile maximtongue

| Adry05 a răspuns:

Intreaba un nutritionist, el iti poate face un regim alimentar in functie de corpul tau.

| xBELLAx explică (pentru Adry05):

Am fost la mai multi happy

| RAY a răspuns:

De unde esti?

| Mădă0611 a răspuns:

Se poate, daca vrei.
1. daca spui ca asa sunt toti din familie, te conformezi cu asta si gata, ai scuza, ntz ntz ntz [-x, te minti si ne minti. Jessica Alba provine dintr-o familie de grasi.
2. sport si mancare mai putina. In timp faci niste muschiuleti care o sa topeasca grasime si cand stai, si stomacul o sa se micsoreze, o sa ceara tot mai putina mancare. Doar la inceput e mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie-mi in privat si in functie de timpul meu liber, iti voi scrie.Numai bine.

| Vix999 a răspuns:

Mergi la nutritionist. O sa te puna sa faci o serie de analize si cu ocazia asta o sa vezi concret si daca chiar ai un impediment medical sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| XyYx a răspuns:

Parerea mea este ca cine te place, te place asa cum esti! Trebuie sa ai incredere in tine.
Dar daca tot vrei sa slabesti eu as zice sa incerci sa iti impui, in sinea ta sa iti repeti tot timpu, "trebuie sa slabesc, vreau sa slabesc"

Incearca sa nu mai mananci dupa 6 seara, nu mai manca paine, fa multe abdomene, danseaza, orice miscare e bine venita, mergi pe jos in fiecare zi minim 2 km, renunta la dulciuri, la sucuri acidulate, inlocuieste-le cu apa plata, e mult mai sanatoasa, nu mai manaca prajeli, nu mai manca cu multa pofta. Incearca sa consumi multe fructe si sa bei multa apa.

Stiu ca e greu dar nu e imposibil! Iti urez multa bafta, si asteptam vesti bune!

| thelowe a răspuns:

Uite..ca sa slabesti iti trebuie in primul rand foarte multa vointa. vointa sa faci sport si sa ti dieta, si asta nu pentru perioade scurte.nu te astepta la rezultate incredibile dupa 2 saptamani de ex.trebuie investit mult timp, mai ales daca ai de slabit mai mult de 10 kg.

| DiiiaDy a răspuns:

Cel mai important este sa te placi tu pe tine insuti ca sa te placa cineva.Si eu aveam complexele astea inainte, pana sa gasesc o persoana care sa ma iubeasca.Important este sa stii ce fel de baiat ai langa tine si daca te merita, lasa complexele... daca te va iubii, te va iubii asa cum esti.Succes:*

| yonutz89 a răspuns:

Ai putea sa incerci sa mergi la un medic nutritionist sau homeopat. Poate te va ajuta sa slabesti fara pastile si te vor ajuta sa iti schimbi putin stilul de viata pentru a nu te ingrasa la loc.

Sexul te ajuta si el sa slabesti happy