Daca nu te poti oprii, plangi pana te descarci si dupa un timp iti trece...doar nu tine in tine toata suferinta.Descarcate unei prietene sau chiar mamei tale daca te intelegi bine cu ea.Dar in niciun caz nu tine in tine toata suferinta, etc.
Nustiu daca te pot ajuta, dar mie nu imi pasa de nimic ca asta e nu poti sa plangi toat aviata, poate sunt si eu supara pe ceva, dar in 1-2 zile imi trece (in maxim atata ) de obicei cand ma enerveaza ceva rau/ ma supara ceva si sunt trist imi trece daca ma uit la un film sau ma retrag pe un joc de PC si dupa totul revine la normal, ideea e sa nu te gandesti la lucrul ala, oricum iti trece pana, nu o sa plangi pana la 80 de ani.
:d Mai e o metoda, bagi muzica la maxim de crapa tavanu`, iei o sticla si bagi "fuel" la bord .
Sau te uiti la filme eu iti recomand 2 man and a half nu stiu daca o sa iti placa, dar daca sti engleza e mult mai amuzant decat cu subtitrare. Succes3
Plangi pana te descarci. O sa iti treaca in cel mult cateva zile, stai linistita.
Pentru unele persoane uneori plansul descarca dar la altele poate avea reactii adverse si poti intra in depresie stiu ce spun am fost in situati asta incearca sa ai alta preocupare sa nu te mai gandesti la pers respectiva sau nu pastra obiecte si lucruri ce ii apartin sau ti le.a daruit sper sa te ajute raspunsul meu. Bafta!
E adevarat ca nu are rost sa plangi pentru nimeni, dar stim f bine ca asta nu e posibil. Atunci cand suntem raniti de o persoana este bine sa plangem, asa ne descarcam, eliminam toate emotiile negative din sufletul nostru. De exemplu eu, daca sunt trista si plang putin (nu intentionat, pur si simplu nu ma pot abtine), ma simt imediat mai bine, mai relaxata
Simplu,lasi lacrimile sa curga pana se opresc de la sine.Dar asta inseamna doar sa iti descarci furia, nu sa incepi sa te invinovatesti pentru ce s-a intamplat.De fapt nu e bine sa ti durerea inauntru in general,trebuie exteriorizata, eliberata, daca vrei sa te eliberezi si tu.Bafta!
Daca asa iti este mai bine, daca asa te descarci, plangi si plangi si plangi pana la un moment dat cand iti vei da seama ca nu se merita si vei vedea si partea buna care te va face sa zambesti .
Plangi pana numai poti. Pana iti explodeaza capu`, ochii se usuca, obrajii seaca. Plangi neincetat, ca mai apoi sa zambesti neincetat si necontrolat
O sa fie greu la inceput. dar dupa nu te vei mai gandi la el/ea si totul va fi bine. Va recapata un sens
Incerci sa iti gasesti pe altcineva, prieten, iubit etc si ai sa vezi ca n-o sa mai ai timp sa plangi dupa acel cineva
Zambet, incearca sa razi... Eu de obicei daca ma intampin cu ceva care ma supara, sunt trist un timp, dar dupa ce am reusit sa rad cateva minute bune (un ras adevarat), imi trece.
anonim_4396 întreabă: