| niko_3882 a întrebat:

Totu era bine pana cand neam cert din cauza ca el mi-a spus ca vine la mine pentru ca eram bolnava si nu puteam iesi afar dup acea m-a sunat era cu un prieten nu a pomenit nimic ca ar veni la mine. dup iar ma sun si iar dar tot nic am intrat pe mes si am vb cu el si i-am spus ca o uitat de mine si are timp num pentru pr lui.si mi-a inch tel tt ziua seara am vb pe mes si mi-a spus ca vrea libertate sa iasa cu pr dar inainte cu vreo cateva luni mi-a spus ca o ren la toti pr pentru noi 2 acelasi lukr l-am facut si eu si am ram fara prietene sunt sing daca el ma paras. el pe deoparte are ink pr cand ne int vin si ei cu el si asa.deci cum va spun o zis ca dc l-am caut ca l-am tt sun ca nu are libert si ca de ma mai duceam sal caut ma lasa ramaneam cu nimic. ce sa fac? ce credeti ca ar trebui sa fac? credeti cami asc ceva sau ma insala?crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci aici nu conteaza ce credem noi. tu esti cea care esti cu el deci tu trebuie sa ai incredere in el.
Nu inteleg o chestie: de ce trebuie sa renuntati la prieteni? orice om are nevoie de socializare, de"populatie". nu cred ca relatia voastra rezista mai mult daca nu aveti amn2 prieteni.
In al doilea rand cred ca nu ar trebui sa il banuiesti doar pentru ca vrea sa aiba prieteni, discutati liber si lamuriti toate"banuielile" si geloziile.
Pur si simplu cred ca se simte sufocat daca a zis saracul baiat ca are nevoie de libertate, Puteti sa va iubiti si sa aveti o relatie minunata si superba chiar daca aveti prieteni diferiti si iesiti cu ei separat. Oferiti`va unul altuia increderea si libertatea de care aveti nevoie si totul se va rezolva.
Sincer Sincer nu cred ca te inseala. Vorbiti si lamuriti totul.
Sper sa va rezolvati problemelehappysucces

2 răspunsuri:
| Lary23 a răspuns:

Ti-as raspunde daca as intelege ce ai scriswinking

| nicoleta01 a răspuns:

Nu prea inteleg ce ai scris straight face

dar din cate vad : nu mai vrea sa fiti impreuna. suntem tineri avem toat aviata inainte nu tr sa renunti la pr. era de asteptat ca odata tot o sa va despartiti.

.,