Nu inteleg de ce iti este atat de frica sa traiesti?(sau sa fii respinsa). Sa uiti de el acum pana nu e prea tarziu? Ei bine da, poti face asta daca vrei sa ramai in monotomie si sa ramai pe acelasi linie banala de plutire
In cele 2 zile in care spui ca nu ati mai vorbit poate a fost ocupat, poate a iesit in oras des, poate s-a angajat, poate chiar a iesit in oras cu o tipa( la urma urmei de ce sa iti pese, nu aveti nimic impreuna). Nu iti face griji si idei in privinta unei persoane. Oamenii urasc in general sa primeasca reprosuri pentru ce fac sau sa fie interogati strict. Cand apuci sa vorbesti cu el nu sari cu o intrebare de genul" de ce nu ai intrat pe messenger atata timp? unde ai fost?"
Tu ai 17 ani, el 20. 17 ani e o varsta atata de frumoasa incat e pacat sa pierzi zile din ea gandindu-te ca vei fi respinsa. Pur si simplu FA TOT CE ITI TRECE PRIM MINTE! Nu te gandi la ce zice el, la ce zic altii, gandeste-te la ceea ce vrei tu Daca baiatul iti place spune-i pur si simplu ca iti este drag. Chiar daca nu iti va raspunde la fel iti garantez ca acele cuvinte il vor face oricum sa se simta bine. Cui nu i-ar placea sa vada ca este simpatizat? Asta ne da incredere in noi.
Viata e scurta, nu o pierde gandindu-te "ce s-ar intampla daca..." ci traieste-o facand ce vrei. De multe ori lucrurile iau intorsaturi ciudate si se intampla exact cum NU iti planifici. Poate esti respinsa si peste 2-3 zile te va cauta el in disperare, poate va simti aceiasi atractie, asta doar tu o poti afla cu putin curaj...
Nu conteaza varsta draga mea. eu am avut relatii in care erau 8 ani diferenta. de ce nu ii dai o intalnire, iesiti la un ceai cald, ca tot e frig afara, si poate o sa va apropiati mai mult, o sa te cunoasca si el si o sa ii placa de tine. poate e rusinos, fa tu primul pas. bafta pupici
Buna!
Poate a avut niste probleme sau a fost putin ocupat in ultima vreme.Nu cred ca este cazul sa te stresezi.Stiu cum te simti, insa ai rabdare.Nu te grabi! Intai de toate incearca sa il cunosti mai bine. Poate doar in felul asta iti vei da seama ce simte cu adevarat pentru tine.Nu il presa
Succes!
Pentru Unbroken : nu suntem din acelasi oras, weekend-ul acesta plec acasa la o prietena comuna, cu citeva zile eram sigura ca doresc sa pleca dar azi stau la ginduri...dar poate ai dreptate multumesc :*:*:*