anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul a inceput acum 5 luni.L-am intalnit pe el.Am inceput sa vorbim, sa ne vedem.Tin sa va spun ca stam in acelasi camin ..ne vedem la el, ne vedeam la mine.El mi-a spus la inceput sa lasam lucrurile sa vina de la sine sa nu ne grabim si am fost de acord.Au fost zile minunate in care vorbeam si ne vedeam,dar si zile in care ne comportam ca niste straini.Noi dormeam impreuna,uneori si vreau sa zic ca se comporta cu mine foarte frumos.Ma tinea in brate toata noaptea,ma alinta,ma saruta in continuu,doar ca eu eram mai rece si simteam ca ma retine ceva,dar nu stiu ce.El mi-a spus de multe ori ca vrea sa ii ofer atentie,sa il alint.dar eu faceam chestiile astea foarte rar.Asa cum aveam eu retineri, avea si el.Dar dintr-o data mi-a spus sa o terminam pentru ca el nu e pregatit pentru o relatie serioasa.Sa imi gasesc pe altcineva care sa ma faca fericita, pentru ca merit.A trecut o saptamana de cand ne-am despartit si eu ma gandesc in continuu la el.Nu pot trece asa usor peste,stiu ca astepta mai mult de la mine, stiu cat de indragostit era de mine si as vrea sa fac ceva ..ca sa il pot avea din nou.Dar nu stiu ce anume? Imi este asa sa ii scriu un mesaj, pentru ca simt ca l-am batut la cap inainte sa ne despartim cu mesajele si oricum nu as stii ce sa ii spun. Un sfat?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa ploaie chepeneag, spune un vechi proverb. Asa se intimpla in viata. Se pot lua hotariri pripite, cum a facut si el prietenul tau, motivul fiind intemeiat sau nu, dar din pacate si cu acordul si probabil si cu ajutorul tau. Acum ai ajuns la concluzia/ai constatat ca ai/ati procedat gresit, dar este prea tirziu, ca in proverb. Dupa ploaie sa-ti si pelerina uneori inseamna prevedere cum s-ar zice "cind pleci la drum chiar daca "e soare", ia-ti intotdeauna"umbrela" intelepciunii cu tine. Ce urmeaza depinde doar de tine dar analizeaza si mai ales hotaraste-te, si cintareste daca va fi bine, pentru a nu apare ulterior regrete tirdive. Succes si multa sanatate.

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca tu ai fost rece cu el cand te mangaia, tot asa de rece este si el acum cu tine. Iti convine?

| AGreatMan a răspuns:

Pur si simplu a incetat sa spere ca o sa il tratezi cum te trateaza el pe tine.Pacat ca de-abia acum ai realizat ca il ''iubesti'', sau cel putin tii la el asa de mult...Incearca sa vorbesti cu el, sa ii spui adevarul(daca il iubesti si daca ai de gand sa te comporti cu el cum se comporta el cu tine) si spune-i ca nu se va repeta ce s-a intamplat in trecut.