In epoca facebook se mai vorbeste pe yahoo mesenger? huoooo saracilor
Cred ca e cea mai lunga intrebare citita vreodata de mine pe TPU,sfatul meu omul nu se simba niciodata,uite cum fac eu,la inceput sunt sincer cu toata lumea mai mintit team ignorat,fata aia tia batut joc de tine,daca te-a mintit o data,de doua ori ce naiba astepti? e clar ca nu a fost sincera cu tine de la inceput, stiu ca o iubesti dar asta nu-i viata e chin, suferinta, meriti ceva mai bun, nu uita te-a mintit adio, ca sunt destule pe lumea asta nu fi fraier
Felicitari pentru job! Acum trebuie sa iti gasesti o fata ca lumea si toata lumea e a ta! Pe asta las-o, ca nu o sa poti conta niciodata pe ea. Nici ca e acolo pentru tine si nici ca nu o sa si-o traga cu altcineva.
Dude! Dude! Get a *** life! Am facut tot posibilul sa iti citesc intrebarea, care de fapt nu e o intrebare, e o poveste interminabila. Acest "fragment" al tau ar putea fi folosit cu succes in cazul in care va incepe Al treilea razboi mondial. Ar fi una din cele mai eficiente metode de tortura.Totusi,tin sa concluzionez : You need a soulmate, bro`!
Dude,au trecut ceva ani si nu stiu daca mai esti activ, insa in povestea asta m-am regasit oarecum.Traiesc ce ai trait tu si sincer, daca poti, lasa un pm cu link de la Facebook sa schimbam doua vorbe.
Acum ceva timp povesteai ca te-a penetrat un barbat , acum povestesti asta.Lasa-ma sa o zic inca o data MI-E SCARBA!
Serios, ai scris super mult. Am crezut ca am rabdare sa citesc, dar nu am.
Am ajuns pana la mail si conversatia cu prietena ei si m-ai pierdut.
Mai taie din ele "da-le dreacu" si poate o sa reusesc sa vin cu un raspuns. Bafta!
Frate daca ar fi toate intrebarile atat de tari si lungi, as sta numai pe tpu.Super tare povestioara ta,nu stiu sigur daca e reala sau fake, dar ce pot sa-ti spun e ca nu te merita tipa. Daca vrei sa te caute, eu zic sa o mai tii o luna asa, ii faci un cadou super beton, si te desparti de ea.Peste maxim o saptamana ai un apel de la ea+intalnire+sarut+sexulet.Garantez 100%, Bafta!
Eu am citit tot, dar cred ca prea te victimizezi. Tu pari omul perfect, iar ea cea rea. Ai uitat sa spui si ce ai gresit tu. De obicei amandoi gresesc intr o relatie!
Raspunsul meu este: go to sleep, you"re drunk!
Prea ai" inflorit-o ", ai povestit in asa fel incat sa fie in favoarea tot...
Buna, povestea ta m-a captivat inca de la primele pagini.Cam asa se intampla cand este bun. Persoanele nu stiu niciodata sa aprecieze ce au, le place sa dea cu piciorul la tot, indiferent pe cine ranesc. Ti-as sugera ca pe viitor sa ai grija pe cine pui ochii, pentru ca javre gasesti la tot pasul.
Deci... Vad din ce ai scris ca tu pui suflet in relatie dar ea nu cred ca ar trebui sa vorbiti despre asta doar voi 2.
O chestie e foarte interesanta, anume faptul ca tu vorbeai cu ea si ea se gandea la sex. bai nene tu cand organizai toate "cestiile cu lumanarele" urma si sex? daca nu aici ai gresit, daca da, atunci probabil nu o satisfaci. ochii "superbi" intotdeauna ascund ceva!> e nimfomana. iti recomand sa-i rupi picioarele fostului ei prieten din clasa a9-a.*( bai petrecerea de ziua ei a fost doar cu fete? puteai si tu din respect sa-ti inviti rivalul) cat castigi la banca?
Ai scris mult cred eu si am obosit sa citesc tot dar am reusit. Fata nu te iubeste ce-l mai bine ar fi sa va despartiti s-au sa incerci s-o iei de la capat.