| Rinn a întrebat:

Totul a inceput cand eram pe chat-ul unui forum. Intr-o zi a intrat un baiat si am inceput sa vorbesc cu el. E cu 2 ani mai mare decat mine si ne intelegeam foarte bine, pana la urma i-am dat id-ul meu, si acolo mi-a zis ca ma iubeste foarte mult, iar eu i-am zis ca ne cunoastem doar de o saptamana si nu are cum sa ma iubeasca, atunci el mi-a zis ca iubirea poate veni si intr-o secunda. M-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu l-am refuzat, si el mi-a spus ca raspunsul meu i-a facut un mare rau si ca a mai plans dupa fete. Eu m-am simtit prost ce ar trebui sa fac? Sa ii accept cererea? Imi este doar un prieten foarte bun...

Răspuns Câştigător
| vipande11 a răspuns:

Iubirea nu apare intr-o secunda. Iubirea se castiga cu timpul si creste tot mai mult, ei bine depinde daca persoana pe care o iubesc face asa incat sa creasca iubirea ta pentru el/ea. Parerea mea despre el e ca e doar un pervers si incerca sa te agata sa intrtina relati sexuale cu tine sau e un disperat. Ai grija nu accepta asa repede pentru ca nu stiti nimic unul de altul nu il cunosti nu i sti trecutul. Explicai ca dupa ce va cunoasteti mult mai bine poate are vreo sansa daca iti place de el normal. Sper ca ti-am fost de folos BAFTA

6 răspunsuri:
| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai eu sunt de acord cu raspunsul lui vipande11 si mai spun ca vorbele nu inseamna absolut nimic faptele conteaza...si cum adica iubirea apate intr-o secunda? iubirea este cel mai frumos ssentiment care se castiga in cateva luni se simte cand 2 persoane devin decat 1 daca ma intelegi si se poate pierde in cateva secunde nu se poate simti in cateva secunde...nu stiu daca te-a ajutat raspunsul meu dar succes

| Rapafilă a răspuns:

Nu,in niciun caz.Ai procedat tare bine.Baietii au o super-vrajeala in ei. Exista placere la prima vedere, dragoste insa mai rar.+ca voi nici nu v-ati vazut face-to-face.Stai calma, nu ai pierdut absolut nimic.Internetul e tare pervers.Are fete ascunse.Si cred ca stii si tu cazuri de genul, nu e nevoie sa incep sa-ti povestesc.Ai grija pe viitor, desi ai procedat bine.Prefera prietenii adevarati, nu cei virtuali.Sunt mai siguri, ca sa spunem asalaughing!

| Rinn explică (pentru Rapafilă):

Mersii de sfat. Da, exista muulti obsedati pe lumelaughing

Răspuns utilizator avertizat
| cosmina98_7417 a răspuns:

Sa stii ca astfel de site-uri umbla si golani care umbla dupa fete ca sa le rapeasca sau sa le violeze daca te hotarasti sa te duci sa il vezi te sfatuiesc daca ai un frate sau o sora sau un bun prieten sa te insoteasca pana unde te intalnesti bine inteles ca nu o sa stea cu tine mereu doar asa sta putin merge mai in spatele vostru fara sa stie baiatul cu care te intalnesti ca sa te asiguri ca nu o sa-ti se intample nimic rau.

| silvia94 a răspuns:

Daca simti ceva cat de putin pentru el.acceptawinkingiar daca nu nu acceptawinkingtotul va veni de la sinehappyiar daca voi va veti place atunci incearca sa nu il ranestiwinking

fundabatting eyelashes