anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Totul a inceput intr-o zi frumoasa de aprilie,o dimineata obisnuita la liceu,chiar dupa vacanta de Pasti.
O fata era de serviciu,atunci m-a vazut si m-a placut, pe atunci eram total indiferent fata de ea.Am schimbat 2-3 cuvinte cu ea si cam atat.De-a lungul timpului mi-a dat de inteles prin fel si fel de metode cum ca i-ar placea de mine(priviri,gesturi), dar eu am continuat cu indiferenta mea.De ce?-pentru ca pur si simplu nu vedeam nimic special la ea pe atunci.E frumoasa,inteligenta,desteapta,-are fel si fel de calitati,pot spune acum,dupa ce am urmarit-o indirect o vreme.A trecut luna aprilie si mai(in mai nu prea am fost pe la scoala,nu am vazut-o),intre timp ea tot continua cu fel si fel de mesaje pe facebook,instagram(pe care eu le-am vazut abia pe la inceputul lui iunie),de atunci i-am urmarit profilul,cum v-am spus nu prea m-a interesat fata si eram indiferent fata de ea pana atunci,incercam sa-i fac false impresii,sa ma joc cu ea,indirect,prin flirt, fara cuvinte.Pe atunci nu simteam nimic pentru ea si puteam sa ma joc cu ea cum doream,incercam sa o amagesc,o vedeam ca pe o provocare,ce nu stiam pe atunci si ceva ce nu credeam ca e posibil e ca ea imi va intoarce jocul impotriva mealaughing.
In tot acest timp in mintea ei se desfasura un joc psihologic,ea ma placea,dar stia ca si eu o plac intr-un oarecare fel, asa ca a incercat sa ma faca si pe mine sa o plac.Incet,incet,fara sa imi dau seama ii dadeam tot mai multe semne ca o plac, dar totusi nu-i spuneam nimic.Intre timp ea a vazut asta si a "accelerat",m-a baut la propriul joclaughing
Si deodata BOOM,gandul imi sta tot la ea,asta e de cateva zile incoace,chiar cu putin inainte sa se termine scoala.
Asa ca m-am gandit intr-o seara sa-i scriu pe facebook,daca vrea sa ne intalnim,mi-am cerut scuze pentru jocul pe care i l-am facut(cred ca a fost mare greseala aceasta scuza),dar nimic, nu mi-a raspuns.Am intrebat-o daca vrea sa ne intalnim sau daca nu vrea sa ma vada,nimic, nu a raspuns nimic.
Dupa ce i-am scris a incetat cu postarile pe facebook si instagram si nu mai da nici un semn.Acum stie ca detine controlul in acest joc pe care eu l-am inceput.
Stiu ca ma place,si eu o plac,dar acum parca vrea sa simt si eu tot ce a simtit ea cand am ignorat-o,cand m-am jucat cu ea,vrea sa ma simt distrus,sa nu mai pot de dorul ei.
Treaba e ca nu stiu mai nimic despre ea,daca as sti unde sta i-as face o vizita surpriza, mi-e dor sa o vad.Nu pot astepta toata vara fara sa o vad,in fiecare zi imi zboara gandul la ea,chiar si cand sunt afara cu prietenii,ce sa mai zic seara ce senzatii amlaughing
Deci,cum as putea sa o conving sa ne intalnim? Pe facebook i-am scris,dar nu vrea sa imi raspunda.
E acel gen de fata greu de cucerit,greu de ajuns la ea,si acum dupa tot ce i-am facut vrea sa imi dea o lectie de neuitat.
Nu mi-e ca in aceasta vara s-ar putea cupla cu altcineva,stiu ca nu ar face-o,dar nu imi permite sa ajung la ea.
Astept raspunsuri mai 'avansate' ca sa zic asa.
Pentru prima data sunt depasit intr-o asemenea situatie, astept raspunsurile voastre.Pace!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Iti plateste si ea cu aceeasi moneda cu care ai bagat-o in seama in prima perioada.

| Seba2013 a răspuns:

Bai frate, obiectivul este sa fi cu ia.
Lasa rusinea ca asta te impiedica.
Fa pe indresnetul, curajosul, pentru doar asa vei ajunge la rezultatul dorit.

Macar sa te refuze, decat sa se joace de-a dragostea, spune-i asa.