Nici eu n-am sarutat pana acum dar eu cred co sa stiu ce sa fac cand va fi momentul(totul vine de la sine multa lume zice asta)
Primul sarut vine de la sine, si nu se poate invata dupa anumite tehnici etc. Inchizi ochii si totul se intampla. :*
Ti-as sugera un site, dar ma tem ca nu ai varsta decenta !
Te-ai uitat la filme banuiesc, ai incercat si on oglinda, sunt convins, trebuie sa fi sigur(a) pe tine.
Pfff nu iti bate capu cu uitatu pe net la altii cum se saruta sau de alte sfaturi faci cum iti vine pe moment si dupa ai sa inveti
Pai cam ciudata intrebarea) Vine de la sine dar ma rog incerc sa te ajut Urmeaza pasii astia 1)Iti apropii usor fata ta de fata lui/ei 2) Inclini capul intr-o parte sa nu dati nas in nas)(jenant) 3) Iti lipesti buzele de ale lui/ei...iar la sarutul frantuzesc urmezi aceeasi pasi + dupa ce v-ati lipit buzele deschizi usor gura si iti bagi usor limba ta in gura lui/ei(nu deschizi gura ca si cum ai casca si nu ii bagi limba pana in gat ) dupa iti atingi usor varful libii tale cu limba lui/ei si apoi ti-o freci prin gura lui/ei cam atat sper ca te-am ajutat funda? aa si mai am niste sfaturi (sa ai buzele umede dar nu pline de bale si nici uscate sa fie potrivite + sa folosesti o guma mentolata de orice eventualitate)