Buna. Părerea mea este ca, sa stai și sa analizezi comportamentul fiecăruia față de tine și de asemenea comportamentul tău față de fiecare în parte. Analizează foarte bine și pune le cap la cap. Vezi lângă cine este mai bine. De asemenea, părerea mea, distanța nu desparte 2 oameni ci îi întărește. Dacă există încredere și respect reciproc. Deci. Încearcă sa vezi pentru cine "bate inima mai tare". dacă acel băiat, cum ai zis mai sus, este ca și reflexia ta, eu consider ca este un semn. Încearcă sa ai încredere în tine în tot ce faci. Sa crezi în tine ca poți. Încerci pana poți sa nu existe imposibilul. Dă-i contur posibilului. Dacă vei reusii sa ai încredere în tine și în ceea ce vrei vei reusii sa vezi pe cine vrei cu adevărat și pe care dintre cei 2 îl vrei lângă tine. Fi optimista.
Sper ca te ajută cu ceva.
Vezi tu, mie nu mi-au placut niciodata alegerile, indiferent ca aleg eu sau ca sunt aleasa. Cand ai doar doua optiuni, alege-o mereu pe a treia.
De curiozitate, de ce iti frica de baiatul care este ca tine? Alege pe cine iti este alaturi, pe cine te respecta, pe cel cu care te simti in siguranta, pe cel pe care poti conta in orice clipa a vietii tale. Alege persoana care iti face inima sa tresalte, pe cel care te face sa zambesti atunci cand te suna, pe cel de care iti e dor, pe cel la care te gandesti noaptea inainte sa adormi. Alege persoana importanta, fara de care nu poti sa traiesti. Alege persoana care te iubeste si care iti arata asta prin gesturi marunte dar cu insemnatate. Alege persoana cu care poti fi tu insati, fata de care nu te poti ascunde, care te face sa te simti speciala asa cum esti. Sper sa faci alegerea potrivita.
Păi se pare că viața deja ți-a dat o sugestie: rămâi cu cel de care te temi și învață să te (și respectiv să îl) accepți așa cum sunteți.
Dacă relația nu va rezista, mai ai o șansă să o reînozi cu celălalt, după ce va reveni.
Nu ai ce face... Știu că doare, că e greu să alegi. Dar TREBUIE s-o faci. Nu mai amâna, va fi și mai greu.
Și crede-mă, așa cum ți-am spus eu e mai bine - relațiile la distanță se diluează, își pierd relativ repede din intensitate. Și atunci, ce faci, dacă l-ai alege pe cel plecat? Revii la ăsta de aici? Ar fi mult mai greu decât invers - atunci ai avea măcar scuza că ai fost cu cel apropiat din cauza lipsei celui care a plecat. Dar dacă îl alegi pe cel ce pleacă, ce argument ai putea să oferi celuilalt ca să reiei legătura cu el?!?
În fine...
Și mai presus de orice - NU te mai considera curvă (noi în niciun caz nu o facem); aia e o meserie grea și (mai ales) e întotdeauna plătită! iar ție numai la bani nu ți-e gândul. Și nici la sex, sper...
Renunti la am2 daca stiu unu de altul ca o sa iti frece icrele toata viata cu asta si cauti a new one single
Gandeste-te mai profund, imagineza-ti viata fara primul, apoi fara al 2-lea si vezi a carei lipsa doare mai tare.
Apoi, compara timpul petrecut cu primul cu timpul petrecut cu al 2-lea, cu care te simti mai bine?
E o decizie pe care trebuie sa o faci singura.
Nu te considera curva.