| Denisssssa a întrebat:

Totul incepe din nimic, dintr-un sarut si se sfarseste tot cu un nimic sigh E vb despre o relatie la distanta care a tinut intre 1 an-1an si jumatate care s-a terminat dintr-o minciuna a unui amic de a unui EL care nu capatase inca incredere in EA sad EA trebuia sa se duca la el, doar ca a ales sa-l vada pe EL peste 5 zile in favoarea prietenilor(pentru ca si EL ii facuse aceeasi chestie si tot EL ii pusese mana pe picior unei fete usoare si s-a mai si laudat EI, fara ca cei doi sa fie certati, facand-o automat pe EA sa se simta prost). EA n-a vrut sa se intalneasca cu EL, dar nici EL n-a venit in oras ca s-o vada. In loc de asta, i-a spus "Si daca ew vin in oras u ce-mi poti oferi?"(cei doi incepusera o relatie sexuala, prima pentru EA)"Adica u de asta stai cu mine? Nu poti veni si u macar o data si stam in parc?" atunci EL n-a raspuns si nici nu mai era nevoie sa spuna ceva, deja picase in ochii ei inlacrimati oh go on Credeti ca EL sta cu ea numai din interes sau era o zi in care EL o dorea f mult? Argumentati pls. FUNDA pentru CEL MAI EXPLICIT RASPUNS

Răspuns Câştigător
| adinaidk13 a răspuns:

Nu vreau s-o descurajez pe EA dar daca i-a pus o asemenea intrebare cred ca sta numai pe interes si EA ar trebui sa-i arate ca este puternica si sa se desparta ea prima chiar daca a tinut la el

4 răspunsuri:
| PCHUltra1 a răspuns:

Cred ca statea cu EA numai din interes.de unde esti?

| joane a răspuns:

Pai ambele rasp pot avea un "da"
dc el nu o vizita niciodata fara sa o intrebe ce ii poate oferi inseamna ca din interes. daca asta ar fi fost prima data cand venea inseamna ca tot din interes. dc ar mai fi venit si asta era prima data cand o iontreba asta poate doar o dorea foarte mult. sper ca-i inteles laughing
funda?

| Denisssssa explică:

@DiNaMoOo, prefer sa nu dau detalii despre mine happy E cel mai bine. Va multumesc tuturor :*

| Denisssssa explică:

@joane, am inteles perfect :* numai ca nu este prima data cand intreaba chestia asta. Oricum multumesc :*