| TotEuMa a întrebat:

Totul sta cam asa. La mine la scoala e un baiat foarte simpatic cu 2 ani mai mare ca mine big grin. Il plac. Vorbesc cu el pe mess dar la scoala mai putin pentru ca eu invat dimineata iar el dupa-amiaza. Dar intr-o zi cand m-am certat cu cea mai buna prietena a mea am vorbit cu el " m-am descarcat " cum s-ar zice rolling on the floor). Ma rog din una in alta i-am tot povestit si i-am zis si despre familia mea, am niste probleme :-J. A doua zi cand l-am vazut la scoala i-am multumit ca mi-a fost alaturi si i-am cerut scuze ca l-am incarcat pe el cu problemele mele. El normal ca a zis ca nu e nimic, ca i-a facut placere sa ma asculte si asa mai departe si dupa m-a luat in brate si nu-mi mai dadea drumul :X. Very sweet >:". Acum vine intrebarea, credeti ca ar putea fi posibil sa simta si el ceva pentru mine macar sa am simta ca o prietena mai buna? rolling on the floor))

4 răspunsuri:
| emilsimon a răspuns:

Sigur clar te iubieste

| Myha09 a răspuns:

Hey,cred ca te simte mai mult ca o prietena. Pune o prietena sa il intrebe ce crede despre tine.Dar nu pune cea mai buna prietena daca stii ca si ea il place pentru ca s-ar putea sa nu ii mai zica nimic si daca afla s-ar putea sa se bage intre voi.Intelegi ce vreau sa zic.Bafta. Ceaoo

| BEmanuel87 a răspuns:

N-ai nevoie sa pui nici o prietena sa il intrebe. Categoric te place. Doar nu crezi ca pe toate pe care le ia in brate nu le mai lasa sa plece?

| TheRanger a răspuns:

Esti cumva din salaj, si da te place wtf? laughing