| OnlyyYouu a întrebat:

Totusi, baietii au sentimente? Am 15 ani, si am facut cea mai mare prostie care o putea face o fata normala de varsta mea. M-am indragostit de un baiat, dar nu orice baiat... e mai mic decat mine cu 1 an dar e genul ala de baiat cu 1000 de admiratoare iar el mega starul care da autografelaughing. Suntem in aceeasi scoala, si de cand a inceput anul asta a inceput sa ma salute si sa-mi zambeasca si uite asa am ajuns nebuna dupa el. pur si simplu am ajuns sa il iubesc, sa ma gandesc in fiecare minut, secunda la elstraight face! parca nu-s normala. m-am gandit sa-i zic, dar totusi nu, m-as face de rasoh go onnu stiu ce sa mai fac, cum sa-i atrag atentia. pe mess abia scot doua cuvinte de la el, la scoala el ma saluta mereu dar cam atat.totusi nu cred ca reprezint nimic pentru el. ce sa fac? nu pot sa-l uit am incercat tot ce e posibil si. NU SE POATE! parca nimic nu mai are rost!crying va rog ajutati-ma straight face.

3 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Cum a zis si dani, da avem sentimente! Greseala? Cam da e o greseala indragosteala asta de el, daca e megastar si la 14 ani, ia dati u singura seama k nu va merge! Admiratoarele isi vor baga coada, certuri la orice pas vei avea cu el, incredere? Mai putin cand o sa aflii k dupa ore a stat cu nu stiu care si cu nu stiu care! E f greu sa fii fata unui "megastar" de asta.ii greu si in general, aici bag toate categoriile de varsta, sa nu mai zic de 14 ani! Cineva zicea k nu exista dragoste fara suferinta! Eu zic k asta uneori ti-o croiesti u, dragostea aduce si fericire nu doar suferinta! Concluzie.da-i pace.bafta mare!

| danifx2 a răspuns:

rolling on the floor) logic ca si noi (baietii) avem sentimente
santem caramizi sau ce credeai?
toti oameni (fete/baieti) au sentimente

| mary14tpu a răspuns:

Da adevart, si eu am trecut prin asta va trece o perioada dar crede-ma il vei uita, iubiri deaste apar la tot pasul nu-ti face griji ca nul poti uita si nici nu-ti face sperante intr-o dragoste inpartasita pentru ca tunci vei suferi si mai mult