| Eu_2195 a întrebat:

TPU! 90% din baietii pe care ii cunosc ma plac si imi spun lucruri foarte frumoase si imi cumpara mereu tot ce vreau si in fiecare seara pe mess majoritatea celor ce ma plac ma intreaba daca vreau sa fiu cu eii doar ca eu am deja un prieten si le-am zis dar ei tot insista, problema e : daca prietenul meu se desp de mine eu ce ar trebui sa fac? pentru ca nu imi place chiar de toti din ei si nu vreau sa se supere si sa se certe pentru ca am mai incercat sa fiu cu unul din ei si a iesit urat si ei nu se prea suporta acum din vina mea. ce ar trebui sa fac daca sa desp prietenul meu de mine?
P. S : am aproape 12 ani big grin

9 răspunsuri:
| Lavinia a răspuns:

Pff.sincer, dupa ce am citti povestea si mi-am aruncat aiurea ochii mai jos am citit "am aproape 21 ani"
da' cand m-am uitat mai bine. TEROARE!
cum. ma?
aproape 12 ani?straight face
eu zic sa-ti vezi de scoala.defapt.acum de vacanta... apoi de scoala, ai timp de baieti, zi'le ca nu ai chef de ei, gasesti tu.
laughing)

| Twist a răspuns:

Ar trebui sa iesi pe afara cu prietenii sa te joci si sa iti vezi de scoala cand o incepe! la 12 ani nu prea esti tu de preten!

| Sheridanx a răspuns:

laughing
In primul rand, relatiile la varsta ta, oricat de importante par acum, nu sunt! Daca tu nu ii dai motive, nu cred ca o sa se desparta de tine. Iar ceilalti, daca tot insista.asta e. Lasa-i sa insiste cat vor.
Off topic: nu te lasa impresionata de toate lucrurile frumoase pe care ti le spun si pe care ti le ofera. Ai timp sa alergi din floare in floare. Daca incepi de acum, o sa ajungi sa nu mai ai flori "nefolosite" si.nu e prea frumos.tongue + ca poti sa capeti o anumita reputatie.
>big grin

| Ecea a răspuns:

Am pierdut 5 secunde din viata sa citestsc aceasta intrebare.
Sper sa ai parte in viitor de maciuci cat am avut eu parte de femei proaste.

| Florekenzor a răspuns:

Spunele ca nu vrei sa fi cu ei si ca pe iubitul actual il iubesti, iar tot ce se va intampla pana acum nu te mai intereseaza
funda; D

| Ririru a răspuns:

Ai visat frumos aseara...

| VacutzaRoscata a răspuns:

Cand ti-am vazut varsta nu m-am mai putut opri din ras laughing

| ThePunisher a răspuns:

La varsta ta esti naiva, si crezi ca daca esti in centrul atentiei lumea e a ta. Asteapta sa cresti, e prea devreme sa ai relatii la aproape 12 ani. Traieste-ti copilaria, ca nu te mai intalnesti cu varsta asta.

| koryna_8349 a răspuns:

Nui asculta pe rautaciosii care tiau scris... dragostea nu are varsta.cu toate ca aia nu e dragoste adev ci doar copilareasca tu nu ai cum sa intelegi sau sa negi ceea ce simti! Dar totusi sa nu te vezi cu cineva doar ca vrea el sau altceva.mai bine asteapta pana te indragostesti din nou!