Cred ca da. Daca de fata cu tine se da la altu'...OMFG cum bine spuneai, iti dai seama cand nu esti tu. Plus ca spuneai ca s-a comportat cu tine ingrozitor. Probabil ii placea faptul ca ii faceai toate poftele si ii e dor de lucrul acesta, facand-o pe ea sa te sarute si sa iti spuna ca vrea sa va impacati. Ar fi bine pentru tine sa fie adevarat ceea ce i-ai spus, ca ai trecut peste, sau macar ca lucrezi la lucrul acesta. Fete sunt destule, care te apreciaza pentru ceea ce esti, nu pentru ceea ce le oferi. O sa gasesti cat de curand o astfel de persoana.
Eu cred ca ai procedat corect, nu meritai tot ce ti-a facut si ea cand a vazut ca esti bun a vrut sa se intoarca la tine. Dar bine ai facut ca i-ai aratat ca nu esti fraier. Sa nu te mai lasi fraierit de "lacrimile" ei caci joaca teatru si isi bate joc de tine.
Eu zic sa-i mai dai o sansa. poate a vazut ca a gresit si ii pare rau.dar daca se poarta iar urat mai bine te desparti de ea.
Da! Pana cand sa treci cu vederea? Si chiar in halul asta? Oi fi eu fata, dar sa fim seriosi, cea de care zici e (scuza-ma, dar adevarul doare uneori) cam usuratica. Si din cate mi se pare, ea vroia doar sa profite de tine, tu erai indragostit si ea nu simtea nimic de genul acesta. Ok, si eu cand am fost suparata pe prietenul meu si ma tot sacaia pe mess sa vb cu el ieseam sau ma puneam pe invisible, dar cand asta se intampla des si situatie intre voi e roz (aparent pentru tine, din cate se pare) ceva nu e in regula. Nu fi fraier, daca mai incearca sa te agate refuz-o. Poate regreti pe moment daca o vezi ca plange, dar mai tarziu o sa te bucuri ca a refuzat-o!
Eu zic ca ai procedat corect pentru ca ea de cate ori a avut sansa sa.ti arate ca tine la tine si ca vrea sa fie cu tine nu a facut nimic...doar s.a dat la alti baieti si alte chestii care nu.si aveau rostul cand era cu tine. Eu cred ca doar s.a prefacut si ca tu ai facut bine ca ai pus "picioru.n prag" cum s.ar zice. Poate acum regreta ce.a facut si intr-adevar tine la tine.dar asta ramane de vazut. Mult succes! :*