Crede-ma preotul sau mediumul (mediumul e o prostie) eu sunt expert in fantome si din astea eu am patit cv exact ca tine eu am trait ca-ti va ani inspaimantat crede-ma sfatul meu e sa iei niste sare sa pui la ferestre sau sa faci o stea de protectie pe mana sau pe cv din corpul tau asta e sfatul meu sa la tine in camera pune niste sare la usa si la geamuri si crede-ma ca nu o sa se mai intample nimic sarea alunga spiritele :d daca vr apeleaza la mess meu mr_roby98 sfatu meu e sa intri sa vb si pe mess
Si eu am patit ceva asemanator la tara. nu la mine in casa, dar a fost destul de inspaimantator. daca nu gasesti o explicatie logica se poate numi poltergeist. poltergeistul e un spirit suparat sau o fantoma care bantuie o persoana anume...
Ca sa descoperi daca e asa cum zic eu sincer nu prea stiu ce sa iti zic, poti apela la un medium sau un preot ceva sper ca te-am ajutat :* si imi pare rau pentru ce ti se intampla stiu cum e
Si eu am patit tot la fel dar nuamia ca nu am vazut acea persoana doar auzeam voci si ma inchideam in mine dare e mai bine sati aduci un prieto sa sfinteasca P.S urata treaba
Eu zic sa iei Biblia in mana si sa spui cateva rugaciuni.Du-te in fiecare camera, ia si o cruce si daca se intampla ceva nu te speria, continua sa te rogi din nou si din nou si poate se purifica acea casa