Asta depinde de tine. DFepinde de caracterul tau si de caracterul baiatului. Daca el este o fire mai blanda si timida s-ar putea sa ai sanse insa daca este mai tupeist si mai increzut sau egoist atunci va fi mai greu. Incearca deacum sa nu te grabesti la concluzii pripite si sa analizezi baiatul ceva timp inainte sa iei o decizie finala.
Noapte buna!
El e ceva gen linistit, si eu o agitata si o repezita :@ urasc asta
Doamne cine s-ar mai impaca cu o fata ca tine? Acum ma parasesti dupa hai sa ne impacam si dupa iar pa? Esti o carpa de fata.
Desteptule nu eu i-am trimis smsu ci prietenele mele care i ziceau!
Domnisoara ai cam mult tupeu.Crede-ma ca am mai multa scoala decat o sa ai tu vreodata.Ai precizat undeva ca nu tu l-ai parasit? Eu mai intru aici cand am timp liber, de plictiseala.Mai intai trebuie sa ai cei 7 ani de acasa ca in ziua de azi sunteti cu prea mult tupeu DAR in cap nu aveti NIMIC.
Cand o sa termini o facultate atunci o sa fiu de acord cu tine sa vorbesti asa.Succes pe mai departe.
Mai, dar tu chiar ai ceva cu fetele? am vazut ca ai mai dat raspunsuri in care jignesti fete. esti chiar atat de nesimtit? fa-mi o favoare si tineti pliscul!