anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, ajutor! Cunosc deja de o luna un baiat, timp in care am vorbit zi de zi pe mess.Totul era ok, parea chiar interesat, intra tot timpul pe mine, facea tot felul de apropouri.Am ajuns sa ii raspund la "provocari" si, incet incet, sa tin la el.Am iesit in oras de cateva ori, am vorbit mult, ma lua mereu in brate, ma punea sa stau pe umarul lui si facea tot timpul mici sugestii ca ar trebui sa fim impreuna. Faza e ca de cateva zile incoace imi tot spunea ca nu se simte prea bine, ca nu prea are chef de nimeni/nimic.Am inceput sa vorbim ceva mai rar, el isi cerea mereu scuze ca e asa dar spunea ca nu e in apele lui, ca e tare ocupa, in fine.Ideea e ca ieri-alaltaieri a iesit iar oras ca in inainte si situatia parea sa se fi remediat, cu o singura exceptie: noi nu mai suntem ca inainte. Sperand ca vom lamuri totul, l-am intrebat daca am putea iesi azi, dar mi-a spus ca crede ca sta acasa, ca nu prea are bani.Intrebarea mea e urmatoarea, si as dori cateva sfaturi si de la baieti: e posibil sa ii fi trecut sentimentele, desi pareau atat de intense? Ar trebui sa il las o vreme in pace, imi fac prea multe griji?

6 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Daca nu e in apele lui, cumparai ocean, NU! glumesc...
Eu cred ca el fiind foarte interesat de tine si foarte atasat intr-un mod sau altul, iar tu probabil nu ai fost ca el, el probabil a crezut ca nu ti la el nu te intereseaza doar sa profiti de el(nu stiu cum sa-ti explic situatia) el probabil sa simtit ofensat de atitudinea ta fata de el, el dandusi tot interesul sa te simti bine si probabil tu nu raspundeai la acesti stimuli la fel ca si el, si probabil aceasta a fost cauza din care el e asa(asta e o parere incarca sa o tratezi ca atare).

| Demonull a răspuns:

Poate in viata lui a aparut o alta, sau poate chiar nu se simte bine, da ar trebui sa il lasi o vreme daca nu da semne de viata ..bye intelegi tu.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Probabil tu nu ai fost asa "calda" cu el cum a fost el cu tine.
Nu i-ai raspuns acelor imbratisari si atingeri si ai evitat subiectul "relatie"...
El a inteles ca tu nu vrei sa fii iubita lui, asa ca toate sperantele lui s-au cam dus, e normal sa fie trist.
Crede ca tu ai stat cu el doar de fatada, ca nu simti nimic pentru el.
Si poate asa e. Poate nu l-ai iubit si il consideri doar un prieten...
Cel mai bine e sa ii spui ca vrei sa iesi cu el sa ii zici ceva important. Faza e ca nici nu stiu daca tu il placi macar... n-ai specificat.
Cand te inalnesti cu el ii spui daca simti ceva pentru el sau nu si il intrebi de ce e asa de rece.
Cred ca stiu deja raspunsul. Incearca sa nu fii indiferenta, arata-i ca iti pasa de el (daca iti pasa intr-adevar).
Asa va realiza ca te-ai schimbat si ca il iubesti.
Bafta!

| BLeur a răspuns:

Bună Carolina.

Nu, probabil a păţit el ceva, probleme personale, stres etc...Nu ar trebui să-l laşi în pace o vreme. Din moment ce şi-a cerut scuze că este aşa, încă simte ceva pentru tine, şi nu vrea să te piardă pentru că este el într-o perioada mai aşa, enervantă să zic aşa. Dacă îţi spune că nu are chef de nimeni/nimic, să nu-l stresezi sau ceva gen, lasă-l în pace că-şi revine el şi ve-ţi fii ca înainte.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| Micuta55 a răspuns:

Nu trebuie sa te bagi in sufletul lui, lasa-l sa caute el calea spre tine, baietilor nu le plac fetele care fug din urma, ei prefera prada pe care ei incearca sa o cucereasca. Problema poate di intr-aceea ca poate a aparut o alta ea? Si poate ca sta la dubii. Sau poate are probleme in familie, lasa-l el sa gindeasca ce-i trebuie, fii si tu putin mai indiferenta, cred ca o sa te ajute asta. Nu-l fa ca sa-si piarda interesul de tot fatade tine

| toma125 a răspuns:

Incearca ca pentru putin timp sa nu il strsezi, crede-ma baietiilor nu le place sa fie stresati! Nu iti mai fa griji! Nu cred ca i-au trecut sentimentele. Daca dupa 5 sau 6 zile nu te suna sa te,, interogheze,, suna-l tu si intreaba-l daca te mai place! Sunt convins ca se v-a simti mai bine! Sper sa iti fiu de ajutor