Este intr-adevar o problema, daca este cum spui.Nu ar strica sa consulti un medic.Nu stiu daca tu crezi ce spun acum, dar din ce simt, problema ta este de natura psihica. Daca vrei, putem vb in privat.O rugamintepentru utilizatorul RAY23TM:Chiar daca ma tii pe IGNOR, eu vad ce scrii, nu are nici o legatura masturbarea cu ceea ce spune el. Daca vrei sa stii cine sunt, vezi ultima mea postare de la Totul despre TPU.Mult noroc.
Putem vorbi in privat?
Oricand,eu nu refuz pe nimeni, daca pot ajuta macar cu un sfat.
12 cm e sub medie, intr-adevar dar de "mica" poti vorbi de la 10cm in jos.
Daca atunci cand te masturbezi ai o erectie buna si problema asta e doar cand vrei sa faci sex cu partenera atunci esti puternic inhibat, poate tocmai de gandul cum o sa reactioneze ea la dimensiunea penisului tau, sau poate pur si simplu esti foarte timid. Din pacate asta se rezolva in timp si ea trebuie sa aiba ceva rabdare si sa te stimuleze pana cand tu te vei simti dorit si relaxat.
Darius asta e problema grava pe buna sa dezbracat si nimic nu ai urlat la el poate s-a speriat a facut infart, te-ai masturbat?
Nu te mai masturba. Ai prietena, lasa naibii laba, ca de-asta nu ti se mai scoala cum trebuie. Iar marimea n-are nicio legatura cu asta.
Nu are nici o legatura faptul ca se masturbeaza cu faptul ca nu i se scoala cand e sa faca sex. Ar avea DACA se masturbeaza cu 10 minute inainte de a face sex pentru a rezista mai mult si nu e in stare sa aiba o a doua erectie asa rapid.