| Emanuel1234567890emanuel a întrebat:

TPU am 18 ani vă rog dați-mi un sfatsad am mai vb subiectul ăsta deci să începem vb cu o fată, nu-i din oraș de la mine, timp de o săptămână am tot vorbit. Sunt o persoană care mă lipesc prea repede de alte persoane și fata asta gen mi-a intrat la inimă, până aseară vorbeam la caterincă de însurat, copii etc chestii frumoase știți voi plus că caterinca la maxim facem mai mult dar ea m-a lăsat în seen și m-am supărat. Era chiar aiurea după ce tot ea îmi dădea mesaje că eu aveam poate treabă, ea începu să lase în seen și băga scuze aiuristice. In fine am acceptat să ne împăcam aseara că se ruga de mine și nu-mi convenea mie așa ceva și azi i-am dat mesaj spunudu-i ce faci? Ai uitat de mine? Cam așa se adresa ea mereu, dar după 30 de minute îmi zice nu că am vrut să dau mesaj dar credeam că ești supărat, aiurea că a știut că aseară ne-am împăcat. I-am zis nu mai eram supărat pe chestia aceea și ea zice e bun, hai vorbim că mă duc să mă aranjez că plec la ziua cuiva și era tot activă crying am ajuns la concluzia că ea vorbea doar de plictiseală cu mine pe bune și mai vorbea și aiurea să ne găsim și de-alea. Ea a mințit de ziua la persoana aceea sigur, voi ce ziceți să fac? Imi place tare de ea, nu suntem un cuplu dar aș vreasad

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să renunți la ea, nu prea ai un viitor cu ea.

| Emanuel1234567890emanuel explică (pentru Andreeush):

Sigur că am început să țin la ea chiar dacă-i la distanță,sad oare de ce sunt așa repede atașat de oameni

| Eteda a răspuns (pentru Emanuel1234567890emanuel):

Probabil nu prea ai primit multa afectiune in copilarie. Capul sus!

| Emanuel1234567890emanuel explică (pentru Eteda):

Pff dar ști ce nașpa e când te ateșezi de o persoană poate chiar o zi ai vb și te-ai atașat de ea sad nu-i vreau rău dar am un sentiment așa aiurea și iubesc pe bune happy într-o săptămână?

| Eteda a răspuns (pentru Emanuel1234567890emanuel):

Te ai atasat, iti place, dar de iubit te asigur ca n ai cum. Ia sa vezi cand vei pune ochii pe alta ca iti va trece "indragosteala" pe reapectiva

| Emanuel1234567890emanuel explică (pentru Eteda):

Crede-mă că ieri m-am găsit cu un prieten și cu niște fete era frumoase una mă plăcea mie nu mi-a plăcut dar parcă fata asta cu care vb mi-a pus capul nu știu am mai vb și cu altele dar la ea nu știu ce am plus căi și din alt orașui poate m-am atașat prea tare de ea nu știu țin la ea mult pfff ce repede mă atașez sad