| Suntaici123 a întrebat:

TPU, am ajuns la liceu si prietena mea cea mai buna a plecat in Italia. Eu mi-am facut un alt prieten, care acum a ajuns sa-mi fie cel mai bun prieten si am inceput sa-l plac din ianuarie. Ne-am certat de vreo 5 ori pana acum, dar ne-am impacat de fiecare data, si a ultima data m-a sunat la 1 noaptea sa-mi spuna sa ne impacam, dar inainte de asta mi-a spus de pe Facebook-ul unei fete ca eu de ce n-am stat cu el, ca el m-a placut o vreme si eu l-am placut o vreme, dar nestiind ca e el, i-am zis ca n-are cum. Inainte de cearta asta ne comportam foarte apropiat, adica ma prindea asa cand ma aruncam in bratele lui si ma cara in spate, iar el nu e genul asta chiar asa, adica sa se comporte dragut. Nu stiam ca m-a placut in perioada aceea, daca as fi stiut ar fi stat altfel situatia si nu cred ca acum ma mai place.
Voi ce credeti, se poate sa ma mai placa vreodata intr-un viitor apropiat? Si cum as putea sa-mi dau seama daca ma place?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Intreaba-l. Ce simte pentru tine. Daca vorbiti, incearca sa vezi daca intr-adevar, se implica in ce vorbiti si intreaba-l. Pana la urma o sa simti daca chiar te mai place.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista chiar si un singur motiv plauzibil care sa te impiedice sa-l intrebi in mod direct? Este cel mai simplu mod de a afla si poate fi considerat ca fiind cel mai concludent indiferent care ar fi raspunsul primit. Trebuie sa ai doar putin curaj. Succes.