Da, te-a dezvirginata, deci nu mai esti virgina. daca nu ati folosit prezervativ, poti fi si insarcinata (risc mic, dar prezent daca erai in perioada fertila)
Nu. Am vazut o tanara insarcinata dupa ce partenerul ei ii ejaculase pe vulva. femeia nu avusese niciodata un contact sexual cu penetrare, deoarece avea himen intact (si nu era elastic). dar o data ajunsi in vecinatatea orificiului vaginal, spermatozoizii suint atrasi de mediul vaginal si migreaza in cateva secunde in vagin.
Data viitoare documenteaza-te intainte sa faci o prostie pe care am mai citit-o pe site de vreo.20-30 de ori.Iar raspunsul este cam acelasi ca si al Brigaelei..deci nimic nou.
Se presupune ca trebuia sa iei in calcul anumite "amanunte" destul de importante inainte. Trebuia sa te obisnuiesti cu gandul ca nu o sa mai fi virgina si, de asemenea, trebuia sa va protejati!
Probabil ca himenul mai e inca acolo, dar nu cred ca te mai poti numi virgina. Sunt slabe sanse sa ramai insarcinata.
Sper ca asta e prima si ultima prostie de genul asta pe care o faci!
Pai si o fosta prietena de-a mea a fost virgina cand am facut prima data dragoste, ce sa iti zic si pe a durut-o, chiar plangea saraca dar am luat-o usor pana a intrat iar cand am scos penisul avem sange pe el ceace insmeamna ca am dezvriginat-o asta mi s-a intamplat de vreo 3 ori pana acum cu partenere diferite, deci daca nu ti-a curs sange insm.ca esti inca virgina si nici vorba de sarcina oricum poti verifica cu un test de sarcina peste vreo 2 saptamani ca sa dormi linistia...ps nici eu nu am folosit prezervativ la primul contact abia apoi mi-l-am pus
AndrewTate7789 întreabă: