| Melania3783929 a întrebat:

TPU am facut o problema si sunt trista
Acum un an, eram mai mica si mai neconformata, iubitul ma amenintase sa ii dau topless si i-am dat si evident mi-am acoperit fata putin cu edit uri
In fine
El a aratat pozele unor colege si rad de mine si ma barfesc, nu stiu cum sa il fac sa inceteze cu pozele... nu ziceti de politie si nici de parinti... politia nu ajuta, iar parintii nu vreau sa afle
Am intrat intr-o stare naspa rau si plang incontinuu sad
Nu stiu ce sa mai fac...
va rog, ajutor
Am vrut sa ma si sinucid...

Răspuns Câştigător
| DaniAdrian a răspuns:

Fii tare, capu sus si mergi inainte, in viata vei da de obstacole de zece ori mai mari si mai grele ca acesta, arata-le tuturor din ce material esti facuta chiar daca pe dinnauntru esti doar o fetita sensibila si speriata, gandeste-te la viitorul tau si calca pe cadavre doar ca sa-ti fie tie bine, lumea este rea, asa a fost si va ramane mereu, de aceea cand cineva iti da o palma nu riposta, intoarce si celalalt obraz, tin minte ca eram in liceu si o fata a facut aceeasi greseala ca si tine, si din instinct am sarit in ajutorul ei iar raspunsul ei a fost unul demn de o leoaica, ''ma descurc si singura cu astia, nu ii las sa-si bata joc de mine si nu am sa-i fac de ras pe parintii mei'' rezultatul a fost ca la sfarsit de liceu ea a iesit prima cu cea mai mare medie dintre licee si a luat cea mai mare nota la bac, toti acum se dadeau bine pe langa ea, vroiau sa ii fie prieteni, nici nu a stat pe ganduri si le-a dat flit ca la niste scursuri, acum fata a terminat UNIVERSITATEA HARVARD, si deja a inceput propria ei afacere si nu iarta nimic, calca pe toata lumea care merita, de aceea asa trebuie sa faci si tu, este o vorba romaneasca mata blanda zgarie rau, lasa-i acum va veni vremea cand vor avea nevoie de tine iar atunci tu vei sti ce sa faci, good luck, iti tin pumniiwinking

| Melania3783929 explică (pentru DaniAdrian):

Multumesc enormm pentru sustinere
Deja cred ca am scapat de pozele acelea, l-am convins sa le stearga. Cu toate ca discursul tau m-a facut sa plang fiindca ai zis un mare adevar.
Felicitari!

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poliția ajută chiar foarte mult dacă le spui că are poze indecente cu un minor.
E faptă penală...

| TanteMarianne a răspuns:

Baaa nu stiu ce sa zic. Daca nu vrei sa afle nici parintii( nici eu nu as vrea) nici politia, nici protectia copilului etc... ar fi bine sa sa vorbesti cu el. Spune-i ce simti despre situatia asta, intreaba-l de ce a aratat poza si la alte persoane.Ai avut prea multa incredere in el, iar el pur si simplu te-a tradat. Bine ar fi si sa te desparti de el. Oricum o discutie intre patru ochi trebuie sa aveti neaparat.Nu zic si tu ai gresit ca ai acceptat sa ii trimiti poza.Sunt destui baieti care nici nu ti-ar fi cerut sa faci asa ceva.

| sir sanjei a răspuns:

NU prea putem sa te ajutam noi.
Treaba asta trebuie sa iti fie invatatura de minte si sa ai grija ca pe viitor sa te feresti sa iti mai arati zonele intime in mediul online!

Daca as fi in locul tau as incerca sa vorbesc totusi cu un politist. El te poate indruma cum sa procedezi cel mai bine!

| ASMA14 a răspuns:

Eu iti recomand totusi sa le spui parintilor asta ca sa nu afle din alta parte si inainte ca pozele sa se raspandeasca.Fa-i o plangere la politie de o sa regrete ca a facut asta.

| io09675 a răspuns:

Inainte de toate, daca ia peste 18 ani, te poti prezenta la un psiholog si sa vorbesti putin cu el. Dar daca esti minora, trebuie neaparat sa iti anunti parintii. Esti instabila emotional si este mai bine sa nu iei nici o decizie acum. Du-te si vorbeste cu cineva din familia ta foarte apropiat, in care sa ai baza si sa nu spuna parintilor tai, sau altor persoane.

Sper ca te-am ajutat... Funda?