| Luisman a întrebat:

TPU- Am facut sex cu prietena mea cu prezervativ si s-a rupt cand mi-am dat drumu in ea fara sa imi dau seama am auzit ca exista o pastila pilula de a 2 zi cum se foloseste cum se ia si daca se ia ceva boala dauneaza ceva eu am 15 ani si prietena 13 va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ti-am lasat acest raspuns dupa ce ai lasat un raspuns aditional la intrebarea principala:Ai scris asa;"" ieri ea nu mai era pe stop de 7-8 ore cand am facut acu nu stiu cum se ia pastilele alea adica ia 1 pastila ia 2 ia toata luna cum?"" Am inteles ca sexul s-a petrecut imediat dupa terminarea menstruatiei. Daca este asa trebuie sa stii ca in aceasta perioada formarea unei sarcini este teoretic IMPOSIBILA iar folosirea pastilei de a 2-a zi ar reprezenta o GRAVA GRESEALA sau mai bine zis IRESPONSABILITATE din partea voastra. Nu ar trebui sa va incepeti viata sexuala daca nu aveti habar, cele mai mici cunostinte despre procreere. In nici un caz nu se foloseste in acest caz pastila de a 2-a zi. DACA NU AI INTELES ATUNCI TI-O REPET SI ACUM ACEA PASTILA SE FOLOSESTE DOAR IN ANUMITE CAZURI. NU SI IN CAZUL VOSTRU.

0 răspunsuri: