| SamuelTudosa a întrebat:

TPU! Am mai pus intrebare-a asta.dar nu am inteles nimic :3...De ce atunci cand sunt langa ea nu simt cv special nu stiu cum sa explic. iar cand ea e departe de mine simt ca nu mai am nimic

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Daca nu simti nimic cand esti cu aia, fai vant

| SamuelTudosa explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Da nu pot pentru ca o iubesc...dar chestia e ca nu simt acel fior cand sunt langa ea :/

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru SamuelTudosa):

Cum adica? nu merge asa baietas, pari tanar, e pacat sa risipesti timpul cu asta, da-o in masa de iubire ca nu exista asa ceva. ce simti tu acum e doar confuzie

| SamuelTudosa explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Daca e confuzie de ce atunci cand ne-am mai certat si ne-am despartit ma simteam asa prost sad nici chef de nimic nu mai aveam

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru SamuelTudosa):

Te simti prost pentru ca esti un baiat cu bun simt pe cand ea e o jigodie javra ordinara, dao in prostia ei si bucurate de viata esti tanar nu tio complica aiurea

Răspuns utilizator avertizat
| Miladincaa a răspuns:

Poate ca a intervenit monotonia, deci e posibil sa fie doar ceva temporar, dar daca dureaza de mai mult timp nu are rost sa te amagesti singur. Uneori in viata trebuie sa mai punem si " punct".
Stiu ca suna dureros, dar nu are sens sa te chinui cu indoiala asta. Vb cu ea si spune-i, poate gasiti o solutie, iar daca nu gandeste-te ca o sa ii faci un bine " eliberand-o". Probabil va suferii la inceput, dar pe termen lung va fi mult mai bine pentru ea.
Totusi daca nu vrei sa iei o masura atat de radicala inca, poti vorbi cu ea si sa ii ceri o pauza, timp in care iti vei putea clarifica sentimentele. E posibil ca ea sa nu doreasca o pauza si sa va despartiti, dar nu uita ca intr-o relatie e nevoie de doi. Daca te iubeste va intelege ca ai nevoie de putin timp pentru a te lamuri cu privire la sentimentele tale.

| SamuelTudosa explică:

Adica nu simt acel "fior" de dragoste cum l-am mai simtit la o fata :/

| Anonim348 a răspuns:

Ori nu mai e nimic intre voi, dar daca zici ca atunci cand e langa tine simti ca nu mai ai nimic inseamna ca ori ea e prea timida ori tu esti prea timid si nu sti ce sa faci cand e langa tine.