Ejacularea feminina este, prin urmare, expulzarea lichidului din uretra sub forma unui jet mic de cateva picaturi. Acest lichid nu este urina, desi anumite substante, gasite de obicei in ea, sunt prezente.motiv pentru care numai putine femei ejaculeaza cu adevarat este sentimentul de dinainte, foarte similar cu senzatia ca vrei sa urinezi. Astfel, femeile care sunt pe cale sa ejaculeze se abtin, crezand ca or sa faca pipi pe partener. poti cauta pe google mai multe informatii despre ejacularea feminina(squirt).
.
Nu ma iau de varsta ta pentru ca eu am inceput mai rapid
Sunt baiat si nu pot zice pe propria experienta dar tu ai doar impresia ca faci pipi sau chiar faci?
Daca ai doar impresia... e de la tine...
Dar daca chiar faci si nu te poti controla poate fi o problema medicala.
Bai nu va bate-ti joc de ea...mah nustu ce sa spun poate ai doar o senzatie incearca sa consumi mai putine alimente inainte de actul sexual nustu. succes ai grija
Nu stiu ce anume ar putea sa te ajute dar chestia asta mi s-a intamplat si mie o data...probabil ca orgasmul tau sau felul in care te excita e atat de intens ca asa iti da impresia, iar daca nu sa stii ca unele fete chiar fac pee-pee dupa ce se termina actul sau chiar in timpul acestiua, iar pe baieti ii incita al naibii de tare. dupa parerea mea nu e nimic grav, agdu. pup
Draga mea daca simti ca faci pipi pe tine inseamna ca vrei sa te termini in acel moment dar ai o retinere. Sa fi atenta cand simti asta si sa te uiti dupa actul sexual sa vezi cat esti de uda. Sper ca te-am ajutat. Depinde de la fata la fata.