| myway35 a întrebat:

TPU! Am mare nevoie de ajutor.
Din cauza unui baiat imi voi pierde prietena cea mai buna. Eu, ea si respectivul baiat suntem in aceeasi clasa. Ea sta in fata lui si eu stateam pana de curand pe alt rand. El o place se cunoastea, dupa cum o privea si dupa tot se intelegeau super radeau mereu aman2, vorbea doar cu ea, ii lua apararea mai pe scurt ea era singura fata ce conta pentru el. Ea il iubeste foarte mult, si o cunosc si vad pe ea dar eu il cunosc de mai demult timp pe el si el e genu am distrat cu lumea incap.Eu m-am mutat in spatele lui (nu cu intentia, m-am certat cu colega mea de banca. ) si cu 1 saptamana in urma pana sa ma mult el o cam evita deodata nu mai se comporta la fel se certasera parca nu imi amintesc: -? unii au zis o gluma proasta despre ei si au dat vina pe el ea i-a dat o palma peste fata si el sa sup si de atunci el flirteaza cu cine apuca si ea sta si sufera ca fraiera;|. Si de atunci el ma baga in seama, rade cu noi si vede ca ea se uita cum vb cu mine si colega mea de banca si nu se intoarce. l-am intrebat cu o prietena daca el o place dar a zis un "N. n... u... u " ea crede ca el ma place si nu va pot spune cat de mult sufera si nu stiu ce sa fac, pentru ca nu ii pot spune lui sa ma evite pe mine. dar eu totusi cred ca el o mai place. daca nu iar pasa de ea nu ar evitao sar comporta ca o simpla fata, nu ar mai privi-o in ochii, cand ea e trista si el face o fata mai ":-

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Vb cu ea.si spune-i k el o place numai p ea si tuh numai vb cu ea. si du-te lanag ea si ajut-o sa treaca pestewinking.

| kaylla a răspuns:

Draga mea, vorbeste cu prietena ta si explica-i clar ca tu nu ai nicio vina pentru faptul ca el nu mai vorbeste cu ea si ca orice ar face el tu nu ii vei da nicio sansa! Ea nu ar trebui sa se supere pe tine pentru ca el incearca sa se bage in seama cu tine si cu restul fetelor! El doar incearca sa o faca geloasa, sa o faca sa sufere ca sa-si ia revansa pentru ceea ce a fost intre ei. Discuta cu prietena ta si explica-i ca nici daca ar fi ultimul baiat din lume nu ai fi cu el pentru ca ea il place si ca tu respecti prietenia voastra mai presus de orice! Nu are rost sa va certati voi doua pentru un baiat! Mult succes!

| myway35 explică:

Intrebarea nu a aparut toata. eu cred ca el o place si vrea sa intealaga asta. Va rog sa ma ajutati sad.

| myway35 explică:

Face o fata mai ";-