| NoName2110 a întrebat:

TPU:*am neve de ajutorul vostru.Sunt intr'o relatie cu un baiat mai mare decit mine cu 10 ani, eu am 15 si el 25.Eu ma aflu in Moldova si El in SUA.Am facut cunstinta si m-a placut dar eu de la inceput nul plaeam deloc cu timpul l'am indtagit si intre noi a apurut o relatie. Este ft serios si plus la toate mi-a facut cunostinta cu parintii lui spunindu'le ca el vrea sa aiba o fetita ca si mine. Vorbim in toata ziua pe skype.intebare mea este :poate sa cntinue relatia noastra mult timp sau cu timpul sentimentele noaste vor dispare? nu uitati ce v'am spus mai sus de parinti si de seriozitate...va rog

2 răspunsuri:
| Mary24 a răspuns:

Nu ar trebui sa fii cu el, iti dai seama tu esti minora el un adult ar cam trebui sa-l uiti imagineazati sa ii spui la mama sau tatal tau despre aceasta relatie...normal nu lear conveni, esti inca mica pentru relatii ca acestea iti trebuie unul de varsta ta...

| NoName2110 explică:

Cind am spus de relatie nu am spus nimic mai mult deccit ca am inceput sa fim impreuna, si cred ca el nu ar cere nimic altceva decit numai ceea ce as putea sa'i ofer...dau funda si voturi