Cred ca la 14 ani nu ai destula putere de convingere in a schimba ideologia unei mame+a unei surori.
aceste treburi trebuiesc facute in echipa ca sa spun asa.insa,incearca sa faci cunostinta cu parinti si sora lui, pe o cale si un ton cat mai amiabil. dupa ce te vor cunoaste si vor considera ca s-au inselat probabil va vor da unda verde in a avea o relatie.nu cred ca tu esti principala problema, ci modul in care lumea va vorbi despre voi, dac ar fi asta atunci probabil vet iajunge la un compromis sau ceva de genu. daca nu, faptul ca va ascundeti poate ca face relatia voastra mai interesanta.majoritatea marilor romane de dragoste au la baza forta opresiva a parintilor impotriva forta dragostei protagonistilor (romeo si julieta)
La varsta voastra bineinteles ca parintii pot avea ceva impotriva, stiu cum e am trecut si eu prin asta sunt baiat si imi amintesc ca prima data cand am iesit cu o fata a fost la 17ani, si ea era mai mica decat mine cu 7 luni, In prezent am 26 de ani, nu va panicati o sa aveti tot timpul din lume sa va intalniti!
HappynewCenusa întreabă: